Regnskapshjelp i DNB Regnskap

  • Rådgivning
  • Korrigeringer
  • Bistand på lønnsføringer
  • Opplæring til korrekt bokføring
  • MVA-regler
  • Eventuelt annet du måtte lure på

Pris kr 1.090,- ekskl. mva. /time 

 

DNB logo

Regnskap er et stort fagfelt, og ikke alltid så lett som man hadde sett for seg når man valgte å føre regnskapet selv. Feil i bokføringen kan fort koste både i tid og penger. Dersom man står fast eller har ført noe feil kan det derfor lønne seg å få hjelp fra fagfolk.

Ved at du gir regnskapsfører tilgang til selskapet i DNB Regnskap, er det enkelt for oss å hjelpe deg. Vi kan da gjøre eventuelle korrigeringer for deg, eller dele skjerm slik at du kan se hva vi gjør for å lære dette til neste gang en lignende problemstilling dukker opp.

Få regnskapshjelp

Passer for deg som vil holde kostnadene nede

De fleste som har ført regnskapet selv har kjent på frustrasjonen ved å stå fast med vanskelige oppgaver. Timene går, viktige oppgaver blir liggende og stresset bygger seg opp.

Som kunde på Regnskapshjelp i DNB Regnskap kan du enkelt be om bistand fra en regnskapsfører der du står fast.

Regnskapshjelp i DNB Regnskap passer for deg som vil holde kostnadene nede ved å bokføre regnskapet selv, men som mangler kompetansen som skal til for å håndtere alle regnskapsoppgavene på egenhånd.

Kom i gang

kom_iGang_regnskapPaNett.jpg

Kom i gang med tjenester fra Azets

For tilbud og mer informasjon  kan du ringe 40 10 40 18 eller fylle ut skjema under, så kontakter vi deg

Åpningstider: kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag-fredag

no_bg_consultant_workig.jpg

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.