Gasellbedrift - Forretningsfolk på vei til toppen
 
 
 

La oss hjelpe bedriften din

Regnskap | Lønn | HR | Rådgivning | Teknologi | Bemanning 

Azets er et teknologidrevet kunnskapshus. Vi tilfører mer verdi til bedriften din. 

Kontakt oss her

 

Vi er med deg hele veien

Azets hjelper tusenvis av norske bedrifter opp og frem. Vi kan enkelt og effektivt løse dine behov – uansett hvor og når du trenger oss.

Gjennom erfarne rådgivere, nærhet til kundene og smarte løsninger, hjelper vi norske bedrifter med å se det store bildet. Blant annet fordi nøkkeltall og rapporter er tilgjengelig når som helst i en brukervennlig nettportal. Og fordi vi har flere enn 50 kontorer over hele landet. 

Vi mener at kundene våre fortjener en enklere og mer fleksibel hverdag. Azets leder an i utviklingen av ny teknologi – som gir mer effektive, mer brukervennlige og sikrere kundeløsninger. 

PSS Securitas Kunde Azets

"Vi opplever Azets mer som en samarbeidspartner/sparringspartner enn en leverandør, og er glade for å ha en samarbeidspartner som ofte kommer med gode nye løsninger, er proaktive, og som yter meget god service." 

Christofer Næsheim, driftssjef Norge, PSS Securitas

La oss vise deg våre tjenester og løsninger 

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18. Åpningstider er mellom 08.00 og 16.00 hverdager mandag - fredag.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.