- Azets satser friskt i Asker og Bærum

Det raskt voksende regnskapsbyrået Db1 Økonomiconsult på Vettre blir en del av Azets.

For Azets er det strategisk viktig å få Db1 Økonomiconsult AS med på laget. Db1 Økonomiconsult AS har gode og personlige relasjoner til kundene i nærmiljøet og kjenner det lokale markedet i regionen svært godt. Samtidig har Azets et strategisk mål om å styrke den lokale tilstedeværelsen ytterligere gjennom oppkjøp. 

Styrker satsingen i Asker og Bærum

– Asker og Bærum er et stort og viktig marked for Azets. Db1 vil tilføre oss lokal kompetanse og bidra til at vi kan levere et komplett regnskaps- og rådgivningstilbud i Asker og Bærum, sier Runar Leite, direktør for SME i Azets.

– Som ledende innenfor regnskaps- og økonomitjenester i Norge og Norden, er Azets godt rustet til å møte dagens og morgendagens utfordringer. Vi ønsker å tilby kundene våre det ypperste innen ny teknologi og er trygge på at Azets til enhver tid er ledende på løsninger til sine kunder, sier Dag Bergstrøm, daglig leder i Db1 Økonomiconsult.

– Dessuten er Azets en stor og attraktiv arbeidsplass som evner å tiltrekke seg de mest kompetente og motiverte medarbeiderne. Dette vil våre kunder dra nytte av, sier Bergstrøm.

Azets får to kontorer i Asker og Bærum

Db1, nå en del av Azets, vil inntil videre bli værende i de eksisterende kontorlokalene på Vettre. Azets har flyttet sitt eksisterende Asker & Bærum-kontor fra Billingstadsletta til den gamle politistasjonen i Sandvika, som ifølge Leite understreker klokkertroen på vekst og utvikling i næringslivet i regionen.

– Med flyttingen til Sandvika får vi en sentral og god plassering i hjertet av Bærum, med kort vei både til det nye Vettre-kontoret og til hovedkontoret i Oslo.

Fakta om DB1 Økonomiconsult

Lokalt regnskapskontor i Leangbukta på Vettre, bygget opp på bakgrunn av personlige relasjoner til kundene. Etablert i 2002. Selskapet har 150 kunder og 9 ansatte. Kundene er i hovedsak små og mellomstore aksjeselskaper lokalisert i Asker og Oslo.

Db1Okonomiconsult_Leangbukta