- Regnskapshuset Byrået i Son er kjøpt av Azets

Regnskapshuset Byrået i Son blir en del av Azets.  – Både gøy og riktig for oss å bli en del av et så solid selskap. Vi vil dra stor nytte av teknologien og kompetansen i Azets, sier Hanne Steenhoff, daglig leder. 

Byrået i Son er et modent kontor med lang erfaring og stor faglig tyngde innenfor regnskap og skatt. Selskapets 13 ansatte betjener rundt 300 kunder.

– Byrået i Son vil løfte vår internasjonale satsing og styrke vår allerede solide posisjon i Akershus, sier Runar Leite, Direktør SME.

Regnskapshus med x-faktor

For Byrået i Son har nemlig en x-faktor: de har spesialisert seg på bistand til utenlandske foretak fra hele verden som er engasjert i kort- eller langsiktig virksomhet i Norge.

Satser internasjonalt

– Om lag halvparten av Byrået i Son sine 300 kunder er internasjonale. Nettopp derfor vil de tilføre Azets et solid faglig påfyll i vår satsing på det internasjonale segmentet.

Og det er liten tvil om at Leite er glad for at Byrået i Son ønsket å gå inn i Azets-familien.

– Når vi nå får inn en norsk aktør med betydelig internasjonal erfaring og kompetanse, er jeg ikke i tvil om at vi kan realisere et stort potensiale for mer internasjonal business for Azets, sier Leite.

Med et regnskapskontor i Son, vil Azets ha hele fem kontorer i Akershus. Fra før av har selskapet kontorer på Ski, Lillestrøm, Vollen og i Sandvika.

Tilgang på ny teknologi

– Azets er en stor aktør som kan hjelpe oss med å drive den teknologiske prosessen videre. Tilgangen til ny teknologi og Azets’ kompetanse er noe vi vil dra stor nytte av, sier Hanne Steenhoff.

Kontakt regnksapsbyrået i Son 

Fakta om Byrået i Son

Autorisert regnskapsførerselskap. Eksperter på bistand til utenlandske bedrifter med virksomhet i Norge. Leverer fleksible løsninger tilpasset kundenes behov for alle deler av bedriftenes økonomifunksjon.

  • 13 ansatte
  • 300 kunder
  • Halvparten av kundene er utenlandske foretak

 Bilde 1: Lokalene i Son

 

Bilde 2: Gjengen i Son med direktør SME Runar Leite