- Regnskapshuset Byrået i Son er kjøpt av Azets

Regnskapshuset Byrået i Son blir en del av Azets.  – Både gøy og riktig for oss å bli en del av et så solid selskap. Vi vil dra stor nytte av teknologien og kompetansen i Azets, sier Hanne Steenhoff, daglig leder. 

Byrået i Son er et modent kontor med lang erfaring og stor faglig tyngde innenfor regnskap og skatt. Selskapets 13 ansatte betjener rundt 300 kunder.

– Byrået i Son vil løfte vår internasjonale satsing og styrke vår allerede solide posisjon i Akershus, sier Runar Leite, Direktør SME.

Regnskapshus med x-faktor

For Byrået i Son har nemlig en x-faktor: de har spesialisert seg på bistand til utenlandske foretak fra hele verden som er engasjert i kort- eller langsiktig virksomhet i Norge.

Satser internasjonalt

– Om lag halvparten av Byrået i Son sine 300 kunder er internasjonale. Nettopp derfor vil de tilføre Azets et solid faglig påfyll i vår satsing på det internasjonale segmentet.

Og det er liten tvil om at Leite er glad for at Byrået i Son ønsket å gå inn i Azets-familien.

– Når vi nå får inn en norsk aktør med betydelig internasjonal erfaring og kompetanse, er jeg ikke i tvil om at vi kan realisere et stort potensiale for mer internasjonal business for Azets, sier Leite.

Tilgang på ny teknologi

– Azets er en stor aktør som kan hjelpe oss med å drive den teknologiske prosessen videre. Tilgangen til ny teknologi og Azets’ kompetanse er noe vi vil dra stor nytte av, sier Hanne Steenhoff.

Fra Januar 2020 flyttet de ansatte fra Son til Azets sitt regnksapskontor i Moss. Her kan du lese om regnskapskontoret i Moss.

 

Fakta om Byrået i Son

Autorisert regnskapsførerselskap. Eksperter på bistand til utenlandske bedrifter med virksomhet i Norge. Leverer fleksible løsninger tilpasset kundenes behov for alle deler av bedriftenes økonomifunksjon.

  • 13 ansatte
  • 300 kunder
  • Halvparten av kundene er utenlandske foretak

 Bilde 1: Lokalene i Son

 

Bilde 2: Gjengen i Son med direktør SME Runar Leite