Fire personer går oppover en trapp
 
 
 

Azets støtter Gasellene

Azets er hovedsamarbeidspartner for Gasellekonferansene. Vi er stolte av å støtte Norges ledende møteplass for små og mellomstore bedrifter.

 
 

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene på ulike konferanser i hele landet. Gasellekonferansene er Norges ledende møteplass for små og mellomstore bedrifter der fokus er virksomheter i vekst. Gasellene har vokst seg til å bli lønnsomme suksesshistorier. Mange kan lære av Gasellene, og i konseptet deler mange sine historier, både oppturer og nedturer.

Høsten 2019 har 6 konferanser med avslutning i Oslo 28.november., der årets Gaselle skal kåres

Vi er med deg hele veien

Azets hjelper tusenvis av norske bedrifter opp og frem. Vi kan enkelt og effektivt løse dine behov – uansett hvor og når du trenger oss.

Gjennom erfarne rådgivere, nærhet til kundene og smarte løsninger, hjelper vi norske bedrifter med å se det store bildet. Blant annet fordi nøkkeltall og rapporter er tilgjengelig når som helst i en brukervennlig nettportal. Og fordi vi har flere enn 50 kontorer over hele landet. 

Vi mener at kundene våre fortjener en enklere og mer fleksibel hverdag. Azets leder an i utviklingen av ny teknologi – som gir mer effektive, mer brukervennlige og sikrere kundeløsninger. 

Regnskap | Lønn | HR | Teknologi | Bemanning | Rådgivning