Fire personer går oppover en trapp
 
 
 

Azets støtter Gasellene

Azets er hovedsamarbeidspartner for Gasellekonferansene. Vi er stolte av å støtte Norges ledende møteplass for små og mellomstore bedrifter.

 
 

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene på ulike konferanser i hele landet. Gasellekonferansene er Norges ledende møteplass for små og mellomstore bedrifter der fokus er virksomheter i vekst. Gasellene har vokst seg til å bli lønnsomme suksesshistorier. Mange kan lære av Gasellene, og i konseptet deler mange sine historier, både oppturer og nedturer.

Vi er med deg hele veien

Azets hjelper tusenvis av norske bedrifter opp og frem. Vi kan enkelt og effektivt løse dine behov – uansett hvor og når du trenger oss.

Gjennom erfarne rådgivere, nærhet til kundene og smarte løsninger, hjelper vi norske bedrifter med å se det store bildet. Blant annet fordi nøkkeltall og rapporter er tilgjengelig når som helst i en brukervennlig nettportal. Og fordi vi har flere enn 50 kontorer over hele landet. 

Vi mener at kundene våre fortjener en enklere og mer fleksibel hverdag. Azets leder an i utviklingen av ny teknologi – som gir mer effektive, mer brukervennlige og sikrere kundeløsninger. 

Regnskap | Lønn | HR | Teknologi | Bemanning | Rådgivning