Samtale medarbeider motivasjonsanalyse
 
 
 

Motivati

Et digitalt lederverktøy som gir støtte til en mer strukturert og konkret dialog med de ansatte. Kjernen er medarbeidersamtalen der du får unik innsikt i medarbeierenes arbeidshverdag, og hva som er viktig for den enkeltes motivasjon for å kunne trives og prestere på sitt beste.

Få demo

ansatt

En solid metode

Med utgangspunkt i ledende motivasjonsteori har Motivati utviklet et forskningsbasert og intuitivt lederverktøy som fungerer.

kikkert bedre oversikt

Økt produktivitet

Kartlegging av hver ansatts motivasjon gir leder mulighet til å trykke på de rette knappene, og opprettholde motivasjon og høy produktivitet. 

medarbeidere

Økt motivasjon 

Økt motivasjon og trivsel gir mindre sykefravær, bedre arbeidsprestasjoner, mindre ønske om å bytte jobb, mer ansvarsfølelse og vilje til å strekke seg lenger.

Motivasjon av ansatte

I Motivati får du unik innsikt i dine ansattes arbeidshverdag som legger til rette for god og verdifull dialog med hver enkelt medarbeider. De får en arena der de kan snakke om det som er viktig for dem, slik at de føler seg sett og hørt, og vet hva de skal bidra med i arbeidshverdagen. Du som leder kan bruke denne innsikten til å følge opp hver enkelt på en god måte og samtidig utvikle ditt eget lederskap.

motivati.png

Dashboard Motivati

Hjelp fra Azets med Motivati

Rådgivning

Vi i Azets er eksperter på rådgivning innen organisasjon og ledelse og bistår med å få det fulle ut av Motivati.

Implementering

Motivati er et skysystem og enkelt å implementere

Support og oppfølging

Vi tilbyr løpende support i systemet. Gjennom vår konsulentvirksomhet har vi kompetansen som skal til for å svare på HR-spørsmål og tekniske løsninger innen faget.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende demo. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinaari- ja viedotallenteet

Medarbeidersamtalen. Er det noe vits?

God oppfølging av medarbeidere er essensielt for motivasjon og engasjement.
Last ned webinar om medarbeidersamtale og verktøyet download icon