Karriere i Azets: Philmon Tesfu

Philmon Tesfu ansatt i Azets

Navn: Philmon Tesfu

Stilling: IT Konsulent i Azets Technology

Arbeidssted: Skøyen

Utdanning: Siviløkonom

Philmon startet sin karriere i Azets innenfor regnskap, men byttet i 2021 forretningsområde og jobber i dag i Azets Technology. Han trekker frem muligheten til å bytte forretningsområde som et stort pluss med å jobbe i Azets. Han tror fremtiden i selskapet vil være spennende, og han gleder seg til å være med på reisen!

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Det beste med å jobbe i Azets er arbeidsmiljøet. Jeg har mange gode kollegaer som er faglige sterke og har masse erfaring. Om det skulle være noe man selv ikke kan, så er det alltid noen man kan lære av og få hjelp av. I tillegg så er muligheten til å endre forretningsområde et stort pluss med å jobbe i Azets.

Hvordan har din utvikling vært i Azets? 

Jeg startet som regnskapskonsulent i Azets høsten 2018. I løpet av den første perioden fikk jeg en bedre forståelse av regnskapsfaget i praksis. Jeg fikk min egen kundeportefølje med ansvar for regnskap, rapportering og rådgivning. Våren 2021 endret jeg forretningsområde og ble konsulent i Azets Technology. Overgangen gikk fint. Jeg fikk god opplæring av erfarne og inkluderende medarbeidere, i tillegg til at jeg allerede var godt kjent med produktene og tjenestene vi leverer. Jobben min nå innebærer å bistå våre kunder med våre produkter og løsninger på de tekniske- og regnskapsmessige utfordringene de står overfor. 

Hvorfor har du valgt å jobbe i Azets? 

Jeg valgte å jobbe i Azets fordi jeg hørte veldig mye positivt om selskapet av tidligere studiekamerater. En av årsakene var også at jeg ønsket å jobbe i et byrå for å kunne jobbe med selskaper i ulike bransjer.

Hva blir viktig for Azets i fremtiden?

Det blir viktig å fortsette å henge med på endringene som skjer i bransjen. Slik at vi kan fortsette å tilby kundene våre produkter og tjenester som tilfredsstiller deres behov. Det er en spennende tid i vente og jeg gleder meg til å være med på reisen i Azets.

 

 

<< Møt flere ansatte