Navn: Mohamed Shukur

Stilling: Project Manager Operations

Arbeidssted: Romania/Oslo

Mohamed sin nåværende stilling er Project Manager Operations – hvor arbeidsplassen er våre kontorer i Romania. Hovedarbeidsoppgavene i denne rollen er knyttet til forbedring av interne prosesser med fokus på automatisering - ved hjelp av nearshoringen i Romania og digitalisering.

Hvordan har karrieren din utviklet seg i Azets?

Jeg startet i Azets 1. september 2017 som nyutdannet konsulent – hvor jeg var en del av #DinMulighet, som er et program for nyutdannede. I tillegg fikk jeg etter hvert egen kundeportefølje med ansvar for regnskap, rapportering og rådgivning. Etter noen måneder ble jeg tilbudt min nåværende stilling. 1. juni 2018 pakket jeg bagasjen og flyttet til Romania for å ta fatt på den nye rollen og de nye utfordringene. Med andre ord har jeg hatt en utrolig spennende og lærerik begynnelse på karrieren her i Azets, hvor fortsettelsen ser vel så interessant ut.

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Jeg vil si at det beste med å jobbe i Azets er at det finnes så mange muligheter i selskapet. Dersom en enten ønsker å klatre i karrierestigen eller bare prøve ut noe nytt, så er utfordringene og mulighetene der – det handler bare om å gripe de når de dukker opp. Det er også på sin plass å trekke frem arbeidsmiljøet. Spesielt for en som meg som var nyutdannet så fikk jeg en veldig god velkomst i form av hyggelige kolleger som mer enn gjerne delte kompetanse, og jeg ble aldri møtt på en kald skulder.

Hvilken Azets-verdi indentifiserer du deg mest med og hvorfor? (Accurate, Personal, Responsible, One step ahead)

One step ahead – nettopp fordi jeg har stor interesse for å teste ut nye løsninger eller ny teknologi som kan bidra til at jeg/vi jobber mer effektivt og/eller smartere.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets?

I en bransje som opplever store endringer er det betryggende å se hvor langt fremme Azets ligger i å tenke nytt og satse stort på digitalisering og automatisering. Fremtiden er veldig interessant og jeg tror Azets er på vei mot noe veldig spennende.

<< Møt flere ansatte