Karriere i Azets: Mohamed Shukur

Navn: Mohamed Shukur

Stilling: Prosjektleder

Arbeidssted: Romania/Oslo

Etter studiene startet Mohamed som konsulent ved Azets sitt kontor i Oslo. Et drøyt år senere befinner han seg på et av våre kontorer i Romania i stillingen som prosjektleder. Her jobber han med spennende oppgaver knyttet opp mot forbedring av interne prosesser med fokus på automatisering, nearshoring og robotisering. 

Hvordan har karrieren din utviklet seg i Azets?

Jeg startet i Azets 1. september 2017 som nyutdannet konsulent – hvor jeg var en del av programmet #DinMulighet for nyutdannede. Jeg fikk min egen kundeportefølje med ansvar for regnskap, rapportering og rådgivning. Etter noen måneder ble jeg tilbudt min nåværende stilling og 1. juni 2018 pakket jeg bagasjen og flyttet til Romania for å ta fatt på en ny rolle og nye utfordringer. Med andre ord har jeg hatt en utrolig spennende og lærerik begynnelse på karrieren her i Azets, hvor fortsettelsen ser vel så interessant ut!

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Jeg vil si at det beste med å jobbe i Azets er at det finnes så mange muligheter i selskapet. Dersom man enten ønsker å klatre i karrierestigen eller bare prøve ut noe nytt, så er utfordringene og mulighetene der – det handler bare om å gripe de når de dukker opp. Det er også på sin plass å trekke frem arbeidsmiljøet. Spesielt for en som meg som var nyutdannet så fikk jeg en veldig god velkomst i form av hyggelige kolleger som mer enn gjerne delte kompetanse, og jeg ble aldri møtt på en kald skulder.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets?

I en bransje som opplever store endringer er det betryggende å se hvor langt fremme Azets ligger i å tenke nytt og satse stort på digitalisering og automatisering. Fremtiden er veldig interessant og jeg tror Azets er på vei mot noe veldig spennende.

<< Møt flere ansatte