Medarbeidersamtale
 
 
 

Tid for medarbeidersamtale?

God oppfølging av medarbeidere er essensielt for motivasjon og engasjement. Bli med på webinar og finn ut hvordan du kan gjøre medarbeidersamtaler om til et nyttig verktøy.

Gratis webinar | Se når du vil

Er du en av de som synes medarbeidersamtalen er meningsløs og lurer på hva hensikten er? Eller er du av de som kjenner på usikkerheten rundt gjennomføringen av medarbeidersamtalen eller ønsker en forbedring? Og er det noe spesielt man må tenke på nå som mange sitter på hjemmekontor? 

Medarbeidersamtaler er et verktøy du har for å gi medarbeiderne de beste forutsetningene for å nå sitt fulle potensiale. God oppfølging av medarbeidere er essensielt for motivasjon og engasjement og alle de fordeler det fører med seg.

I denne halvtimen vil vi vise deg:

  • Hva er hensikten med medarbeidersamtaler?
  • Hva er forutsetningene for at medarbeidersamtalen skal bli verdifull?
  • Hvordan gjennomføre en vellykket medarbeidersamtale?
  • Hva er viktig ved utarbeidelse av en utviklingsplan?

Webinaret holdes av Torunn Tørstad som er senior HR-rådgiver i Azets. Torunn har teoretisk HR-bakgrunn og lang erfaring med operativt HR-arbeid og rådgivning.

Målgruppe

Nettkurset passer for ledere, personalansvarlige og deg som jobber med personal og HR.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.