top banner image
 
 
 

Lei av å sjonglere Excel-lister?

Finn ut hvordan et digitalt HR-system vil forenkle din hverdag.

Last ned gratis webinar

Et digitalt HR-system vil spare deg for tid og samtidig sikre kvaliteten i arbeidet. I dette webinaret vil du få et innblikk i hvordan HR-systemet Evolution og time- og vaktplanleggingssystemet Quinyx fungerer.

Du får se praktiske eksempler på hvordan systemene kan optimalisere og kvalitetssikre ulike prosesser innenfor HR og dermed gjøre arbeidshverdagen din enklere.

Slik vil systemene forenkle hverdagen din:

  • Sykefraværsoppfølging

  • Medarbeidersamtalen

  • On-/Offboarding

  • Vaktplanlegging

  • Medarbeiderengasjement

 

Gjør som Elkjøp og digitaliser HR du også! Elkjøp har blitt mer effektive ved hjelp av Quniyx - og de ansatte er strålende fornøyd. 

Webinaret holdes av Christer Giske og Linda Dullum som er HR-rådgivere i Azets. Christer og Linda hjelper kunder med rådgivning knyttet til HR-systemer og har erfaring fra operativt personalarbeid.

Hvem passer dette for?

Webinaret passer for deg som vurderer å digitalisere HR. Om du er leder, personalansvarlig eller generelt jobber med personal og HR.

Dette er del to av en webinarserie om digitalisering av HR. Fikk du ikke med deg første webinar kan du se det her - men det er ikke nødvendig å ha sett del 1 for å kunne delta på del 2.  

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.