Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Intervjuguide: Spørsmålene du må stille og hvorfor

I dette nettkurset får du tips og triks for å bli tryggere i din rolle som intervjuer. Vi går gjennom 10 spørsmål du må stille og begrunnelsen for hvorfor du burde stille akkurat disse. 

 
 
 
Dette nettkurset handler om jobbintervjuet fra intervjuers ståsted. Regel nummer en i et jobbintervju er å respektere kandidatens tid ved å forberede deg godt. Noter ting du ønsker å spørre om og vær punktlig.
  
For mange kandidater er jobbintervjuet nervepirrende, og det kan være en utfordring å komme forbi den nervøse flaten. Derfor kan det være lurt å starte intervjuet med å snakke om f.eks. fritidsaktiviteter eller andre ting du gjennom CVen ser at kandidaten brenner for. På den måten kan man bryte ned den nervøse veggen og du får se den personen du  hadde møtt i den daglige jobbsituasjonen istedenfor den nervøse intervjusituasjonen. 
  
Videre er det viktig å stille de riktige spørsmålene og ha tenkt gjennom hvorfor du spør om dem. Meld deg på vårt nettkurs for å få med deg et bemanningsbyrås eksperttips. 

Hva du får ut av nettkurset: 

  • Du blir tryggere i intervjurollen
  • Tips og triks for å gjøre intervjuet til en bedre opplevelse både for deg og kandidaten
  • Omformuleringer av standardspørsmål for å få andre svar enn de innøvde
  • Utfordre kandidatens svar ved å tørre å la det bli pauser

Bemanningsbyrået Azets People fokuserer på det unike - både din bedrift, i deg som jobbsøker og i deg som ansatt for oss. Vår spesialisering på stillingene over gjør at vi alltid har gode kandidater til din bedrift, og alltid tanker om hvilke bedrifter du som jobbsøker kan passe inn hos. 

Målgruppe

Nettkurset passer for deg som intervjuer kandidater på jobbintervju. 

Praktisk informasjon

Nettkurset holdes 11. september 2018 kl. 09.00-09.30 og er gratis. 

Påmelding

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.