top banner image
 
 
 

Intervjuguide: Spørsmålene du må stille og hvorfor

Vi gir deg tips og triks for å bli en bedre intervjuer. Her får du 8 spørsmål du må stille og hvorfor du burde stille akkurat disse. 

Gratis webinar | Se video

Dette webinaret handler om jobbintervjuet fra intervjuers ståsted. Regel nummer en i et jobbintervju er å respektere kandidatens tid ved å forberede deg godt. Noter ting du ønsker å spørre om og vær punktlig.
  
Mange er urolige og nervøse i et jobbintervju, så det kan være en utfordring å få jobbsøkeren til å slappe av. Derfor kan det være lurt å starte intervjuet med å snakke om f.eks. fritidsaktiviteter eller andre ting du gjennom CV-en ser at jobbsøkeren brenner for. Vær hyggelig, imøtekommende og ufarliggjør intervjuet. På den måten kan man bryte ned den nervøse veggen og du får se mer av den personen du hadde møtt i den daglige jobbsituasjonen.
  
Videre er det viktig å stille de riktige spørsmålene og ha tenkt gjennom hvorfor du spør om dem. Meld deg på vårt nettkurs for å få med deg et bemanningsbyrås eksperttips. 

Dette får du ut av webinaret:

  • Du blir tryggere i intervjurollen
  • Tips og triks for å gjøre intervjuet til en bedre opplevelse både for deg og kandidaten
  • Omformuleringer av standardspørsmål for å få andre svar enn de innøvde
  • Utfordre kandidatens svar ved å tørre å la det bli pauser

Målgruppe

Webinaret passer for deg som jobber med rekruttering og som deltar i intervjuprosesser.  

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.