Vikarbyrå Stavanger fra havnen
 
 
 

Rett vikar via vikarbyrå med lang erfaring

Vi har spesialisert oss på vikarer innen økonomi, administrasjon og IT. Vi hjelper deg med lovlig innleie av vikarer for kortere eller lengre sikt, deltid eller heltid. Vi finner den beste vikaren til deg.

Ta kontakt

Bemanning innen administrative stillinger

Fagområder vi bemanner til
Vårt vikarbyrå i Stavanger bemanner til stillinger innen økonomi, lønn, regnskap, salg, markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support.
Vikarbyrå med lang fartstid
Vi er lokalisert i Stavanger og leverer tjenester i hele Rogaland fylke. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle vikarer. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Vikar når du trenger det
Vi velger kandidater med omhu og har en stor database av gode vikarer. Vi har har en personlig oppfølging for våre kunder. Det er viktig at vikaren både passer stillingen som skal besettes, og for bedriften de skal jobbe for.

Om vikarbyrået i Stavanger

Vårt team i Stavanger er dine øyne rettet mot jobbmarkedet, enten du er jobbsøker eller du søker etter rekruttering eller en vikar til din virksomhet.

Å finne rett person til rett plass kan være en utfordring, og en feilrekruttering koster dyrt og kan skade både lønnsomheten og renomeet til selskapet.

Mennesker er ressurser som skaper verdi i næringslivet og vår jobb er å finne de riktige ressurspersonene som kan skape den verdiøkningen som nettopp du som kunde er på jakt etter. En rekruttering er en investering som skal kaste av seg i form av økt verdiskapning. 

Vi jobber med mennesker hver dag og er trent i jobben med å avdekke hvilken kompetanse som passer til din virksomhet. Vår beste anmodning er å bruke spesialister til denne jobben - da reduserer du risikoen for feilansettelse og kan konsentrere deg om det du er best på.

Hildegunn Stokke
Avdelingsleder

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt vikarbyrå og rekrutteringsbyrå i Stavanger? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Telefon
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hildegunn har vært ansatt hos oss siden 2011, og jobber i dag som leder for avdelingene i Bergen og Stavanger. Hildegunn er DNV GL-sertifisert rekrutterer og er fagansvarlig for alle rekrutteringsprosesser som gjennomføres i Bergen og i Stavanger. Hun er også sertifisert i testverktøyene OPQ og i Cut-e for gjennomføring av personlighets- og evnetester. Hildegunn har lang og variert jobberfaring med forretningsutvikling, salg, salgsansvar, markedsføring og HR, og har jobbet mange år i mediebransjen. Hun har utdanning innen markedsføring og økonomi fra Høyskolen Kristiania (tidligere OHM Business School) og fra NHH.

Hildegunn Stokke
Regionsleder/DNV sertifisert rekrutterer

Martine har en Bachelor knyttet til rekruttering og HR-relaterte områder. Hun jobber mye med å intervjue kandidater til regnskap-, økonomi- og administrative stillinger. Martine har et brennende engasjement for å få frem det beste av personlighet og kompetanse hos hver enkelt hun snakker med og hjelpe de på veien til å finne sin drømmejobb.

Martine Andersen
Rekrutteringsrådgiver - martine.andersen@azets.com