Vikarbyrå Bergen Bilde Bryggen
 
 
 

Finn riktig vikar hos vikarbyrå med lang erfaring

Vi har spesialisert oss på vikarer innen økonomi, administrasjon og IT. Vi hjelper deg med lovlig innleie av vikarer for kortere eller lengre sikt, deltid eller heltid. Vi finner den beste vikaren til deg.

Ta kontakt her

Bemanning innen administrative stillinger

Fagområder vi bemanner til
Vårt vikarbyrå i Bergen bemanner til stillinger innen økonomi, lønn, regnskap, salg, markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support.
Vikarbyrå med lang fartstid
Vi er lokalisert i Bergen og leverer tjenester i hele Vestland fylke. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle vikarer. Vi har levert rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere siden 2001. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Vikar når du trenger det
Vi velger kandidater med omhu og har en stor database av gode vikarer. Vi har har en personlig oppfølging for våre kunder. Det er viktig at vikaren både passer stillingen som skal besettes, og for bedriften de skal jobbe for.

Om vikarbyrået i Bergen

Vårt team i Bergen er dine øyne rettet mot jobbmarkedet, enten du ønsker å jobbe som vikar eller du søker etter vikar til din virksomhet.

Vi er spesialister på bemanning av vikarer, men gjør også rekruttering til fast ansettelse. Veien mot fast ansettelse starter ofte som vikar. Det er dermed godt å blir fulgt opp fra samme system i Azets People - både som virksomhet og som arbeidssøker.

Reduser risikoen for feilansettelse ved å bruke spesialister til å finne riktig vikar.

Hildegunn Stokke
Branch Manager/DNV sertifisert rekrutterer

Kontakt oss for vikar

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt vikarbyrå i Bergen? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

 

Du kan også ringe:

40 10 40 18

mellom 8.00 og 16.00 på hverdager.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hildegunn har vært ansatt hos oss siden 2011, og jobber i dag som leder for avdelingene i Bergen og Stavanger. Hildegunn er DNV GL-sertifisert rekrutterer og er fagansvarlig for alle rekrutteringsprosesser som gjennomføres i Bergen og i Stavanger. Hun er også sertifisert i testverktøyene OPQ og i Cut-e for gjennomføring av personlighets- og evnetester. Hildegunn har lang og variert jobberfaring med forretningsutvikling, salg, salgsansvar, markedsføring og HR, og har jobbet mange år i mediebransjen. Hun har utdanning innen markedsføring og økonomi fra Høyskolen Kristiania (tidligere OHM Business School) og fra NHH.

Hildegunn Stokke
Regionsleder/DNV sertifisert rekrutterer

Per har Bachelor-grad i økonomi, samt utdanning fra Forsvaret. Han har også mer enn 25 års jobberfaring innen ledelse og salg i bedriftsmarkedet. Han har blant annet jobbet i store firma innen telekom, IT og regnskapsbransjen. Gjennom sine jobber har han gjennomført mange rekrutteringer. I Azets People jobber Per med rekrutteringsprosesser og midlertidige stillinger innenfor forretningsområder som økonomi, finans og administrasjon med mer. Per har mange og tette relasjoner i det bergenske næringsliv og er opptatt av tett oppfølging av bedrifter og kandidater slik at man får gode og varige løsninger.

Per Berger
Sales Manager