Finn riktig vikar hos vikarbyrå med lang erfaring
 
 
 

Finn riktig vikar hos vikarbyrå med lang erfaring

Vi har spesialisert oss på vikarer innen økonomi, administrasjon og IT. Vi hjelper deg med lovlig innleie av vikarer for kortere eller lengre sikt, deltid eller heltid. Vi finner den beste vikaren til deg.

Ta kontakt

Registrer din CV her

Vikarer innen administrative stillinger

Fagområder vi bemanner til
Vårt vikarbyrå i Asker og Bærum bemanner til stillinger innen økonomi, lønn, regnskap, salg, markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT-support.
Vikarbyrå med lang fartstid
Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til arbeidsmarkedet, sørger for god tilgang til aktuelle vikarer. Vi har levert rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere siden 2001. Vi er lokalisert i Sandvika og dette kontoret leverer primært tjenester i Asker og Bærum. Samtidig er vi organisert i en nasjonal matrise slik at du også kan få tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon.
Vikar når du trenger det
Vi velger kandidater med omhu og har en stor database av gode vikarer. Vi har har en personlig oppfølging for våre kunder. Det er viktig at vikaren både passer stillingen som skal besettes, og for bedriften de skal jobbe for.

Om vikarbyrået i Sandvika

Godt erfrarne rådgivere er klare til å bistå deg. 

Vi har drevet med utleie av vikarer i området siden 2001 og er spesialister på bemanning av vikarer. Men gjør også rekruttering til fast ansettelse. Veien mot fast ansettelse starter ofte som vikar. Det er dermed godt å blir fulgt opp fra samme system i Azets People - både som virksomhet og som arbeidssøker.

Reduser risikoen for feilansettelse ved å bruke spesialister til å finne riktig vikar.

Velkommen!

Sidsel Gjulem Warbo
Avdelingsleder

Kontakt oss for vikar

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt vikarbyrå i Sandvika? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Du kan også ringe:

40 10 40 18

mellom 8.00 og 16.00 på hverdager.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Sidsel er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og jobber som avdelingsleder for teamet i Asker og Bærum. Hun er DVN GL-sertifisert rekrutterer samt at hun er sertifisert bruker av personlighets- og evnetestene til AON (tidligere Cut-e) og SHL (tidligere OPQ).

Sidsel Gjulem Warbo
Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer - sidsel.warbo@azets.com

Anne Sissel har jobbet med utleie og rekruttering i 18 år. Hele hennes bakgrunn er relatert til rådgivning og salg hvor hun har forholdt seg til kunder og kandidater på alle nivå. Før hun ble ansatt i Visma jobbet Anne Sissel innen reiseliv og i reklamebransjen.

Anne Sissel Borkhus
Senior rekrutteringsrådgiver - anne.sissel.borkhus@azets.com

Hilde jobber med områdene rekruttering, utleie og nedbemanning innen de fleste bransjer på leder- og medarbeidernivå. Hun har 19 års erfaring og i 9 av disse jobbet som leder samt sittet flere år i Bærum Næringsråds styre.

Hilde Enerud
Senior rekrutteringsrådgiver - hilde.enerud@azets.com