Mann som måler i et enkeltmannsforetak
 
 
 

Regnskap for enkeltmannsforetak

Med regnskapsfører på nett får du et ryddig og enkelt regnskap for enkeltmannsforetak. Fakturer selv og la regnskapsfører gjøre resten. Faste lave priser.

De fleste enkeltmannsforetak har bokføringsplikt

Vær sikker på at dette gjøres riktig ved å la en regnskapsfører hos Azets gjøre oppgavene. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og gjør regnskap for enkeltmannsforetak. Vi kjenner oppgavene et enkeltmannsforetak står overfor. Føl deg trygg med et riktig regnskap. Våre regnskapstjenester er nettbaserte og har faste lave priser. Regnskapsfører sørger for at du kan fakturere dine kunder på en enkel måte, så tar regnskapsfører seg av resten. Du sparer både tid og penger. Våre online regnskapsførere sitter klare til å bistå deg med ditt regnskap for enkeltmannsforetak.

person-1.svg

Trygg med erfarne rådgivere

Din rådgiver sørger for at regnskapet blir håndtert riktig slik at du kan fokusere på andre ting.

network-world.svg

Kommunikasjon via nett

Godkjenn bilag via mobilen eller kommuniser med regnskapsfører fra der du er.

file-bar-graph-check.svg

Enkle gode rapporter

Rapportene er enkle å lese og gir deg god informajon om bedriften din.

Innhold i regnskap for enkeltmannsforetak

Prisene baseres på antall bilag og inkluderer:

  • Fortløpende bokføring - Vi bokfører dine bilag slik at du kan være trygg på at ditt regnskap tas hånd om iht. gjeldende regelverk.
  • Terminvis avstemming - Hver to-månedlige termin avstemmer vi regnskapet ditt slik at det blir korrekt. Dersom man i avstemmingen av regnskapet ser at det er differanser som gjøre at regnskapet ikke er riktig, vil eventuelle manglende bilag etterspørres (utenfor fastpris) for å få et avsluttende og korrekt regnskap.
  • MVA-rapportering - MVA-rapport og omsetningsoppgaver som må sendes inn til myndighetene ved termin eller årlig hvis enkeltmanssforetaket er momspliktig
  • Valutakonvertering - Bokføring i regnskapet av valutatransaksjoner som går i positiv/negativ retning mot lokal valuta. Dette er for alle bedrifter med transaksjoner i utenlandsk valuta. Dette gjelder blant annet ved kjøp fra utland, salg til utlandet, eller bankkonto i utenlandsk valuta.
  • Rapporter - Rapporter på nett med tall  klikkbar ned på bilagsnivå, kunder, leverandører, resultat, balanse.
  • Digital lagring av regnskapsmateriell - Med korrekt lagring digitalt, kan du kaste alle originale bilag og kvitteringer.

Få alle bilag samlet ett sted med nettportalen

Alt er lagt opp til at du kan jobbe på nett når det passer deg. Gjennom vår portal Azets Cozone, kan du fakturere dine kunde og godkjenne betalinger. Etter at Azets har sørget for at bilag håndteres på korrekt måte, kan du hente ut tall fra enkle og oversiktlige rapporter som viser informasjon helt ned til bilagsnivå.

Dermed vil du til enhver tid får full oversikt på økonomien og ha alle bilag samlet elektronisk ett sted.

Kjapt, enkelt og lystbetont med regnskap for enkeltmannsforetak.

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

"Jeg har en veldig hyggelig, positiv, effektiv og kunnskapsrik kundeansvarlig rådgiver i Azets. Helt fra starten har ho vært veldig flink til å forklare meg og gi meg opplæring, slik at jeg etterhvert har kunnet gjøre det meste av regnskapet på egen hånd. Når vi senere får gjennom regnskapet sammen korrigerer ho feil og mangler kjapt og effektivt, noe som sparer meg for mye tid og som jeg lærer av til neste gang. "
Jan Ramussen, Selvstendig næringsdrivende, Jl Rasmussen

Kom raskt i gang

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

kom_iGang_regnskapPaNett.jpg

Få hjelp til regnskapet - tel: 40 10 40 18

Åpningstider: kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg fakturere?

Fakturering kan du gjøre via CoZone, som er direkte integrert med regnskapet. Fakturaene er enkle å sette opp.

Kan jeg sende faktura på mail?

Ja, du kan sende faktura på mail til dine kunder via CoZone Du kan også sende dine kunder elektronisk faktura (EHF).

Jeg sender kun fem fakturaer per år, hva anbefaler dere?

Vi anbefaler da at du setter bort regnskapet for enkeltmannsforetak til din online regnskapsfører til svært fordelaktige priser. Din online regnskapsfører kan da ta seg av alt av terminoppgaver for ditt firma, og vi vil også bistå deg dersom betaling for dine fakturaer uteblir.

Hvordan skanner jeg bilag?

Benytt Azets sitt skanneprogram og skann bilagene på vanlig måte. Når de dukker opp på skjermen din godkjenner du og sender dem videre til din online regnskapsfører med et enkelt klikk.

Hvilken skanner kan jeg bruke?

Du kan bruke samtlige skannere beregnet for kontor- og hjemmebruk. Skannerprogram via mobilapp fungerer også for regnskap for enkeltmannsforetak.

Hva er remittering?

Remittering vil si at Azets påtar seg å betale regningene til kunden. Dette kan avtales å gjøres ukentlig eller to-ukentlig. Fakturaer godkjennes av deg som kunde før utbetaling.

Hva er OCR?

Med OCR kan du sende faktura med KID-nummer. KID-nummeret definerer hvem det er som betaler og hva betalingen gjelder. Dette gir automatisk oppdatering av innbetalinger, som gjør at du kan holde seg fortløpende oppdatert.

Hva er et bilag?

Et bilag er hver inngående faktura, utgående faktura, samt hver transaksjon (inn- og utbetaling) via bank.

Er reiseregning bilag?

Ja, en reiseregning regnes som bilag. Det er viktig å fylle ut reiseregningen korrekt. Vi har et mobilt reiseregningsprogram som hjelper deg med dette. Her kan du også føre alle private utlegg.

Kan dere sette opp og sende inn MVA-rapport?

Ja, din online regnskapsfører bistå deg i forbindelse med innsending av mva-rapporter.

Må jeg ha revisor?

Du er ikke pliktig til å ha revisor dersom du har et foretak med driftsinntekter under 5 mill. kroner, balansesum under 20 mill. kroner, eller gjennomsnittlig antall ansatte ikke overstiger 10 årsverk. Overstiger foretaket én av disse verdiene er du pliktig til å ha revisjon.

Hva er kravet om aksjekapital dersom jeg ønsker å omgjøre til AS?

Kravet til egenkapital i et aksjeselskap (AS) er kroner 30.000. Dette innskuddet kan også benyttes til å betale for etableringskostnader, slik som gebyr til Brønnøysundregistrene.

Hva er EHF?

Elektronisk handelsformat EHF er statens nye format for elektronisk fakturering. Fakturaene sendes i et standardformat gjennom et samkjørt fakturanettverk. Dette gjør det sikrere å fakturere da fakturaen alltid vil nå frem og standardformatet gjør at det er leselig for alle som er knyttet opp til nettverket.