Bjørnafjorden entrepenørservice Henger
 
 
 

Bjørnafjorden Entreprenørservice fant eksperthjelpen de trengte

Da Bjørnafjorden Entreprenørservice følte de trengte et regnskapssystem som inkluderte eksperthjelp og veiledning, var Azets klar for utfordringen.

Hjelp med regnskap der det trengs

Det lille entreprenørselskapet Bjørnafjorden Entreprenørservice leverer tjenester som boring, splitting av stein, graving og bortkjøring av masser for klienter som ønsker å utvide eller jevne ut tomten sin eller gjøre plass for å bygge ny garasje. Med kun to ansatte, en på regnskap og en som jobber ute, startet selskapet sent på høsten 2020, har siden utført ukelange jobber hos private kunder i Bergen og omegn. Arbeid kommer både fra venner og kjente samt nettjenesten Mitt Anbud, hvor de finner nye kunder med behov for hjelp.

Mariann Nøttveit, økonomiansvarlig hos Bjørnafjorden Entreprenørservice, ønsket veiledning til å styre teamet på rett kurs i forhold til regnskap.

Jeg er utdannet økonom, men har liten erfaring med å føre regnskap rent teknisk. Derfor har vi trengt ganske mye hjelp det første året med både regnskapsføring og tekniske utfordringer.

Mariann Nøttveit, økonomiansvarlig hos Bjørnafjorden Entreprenørservice

Arbeidet krever bruk av splitteutstyr og minimaskiner for å komme til der hvor større maskiner trenger mer plass. Første steg er å bore og splitte steinen, en prosess som effektivt erstatter bruken av dynamitt, noe som kommer godt med for å unngå skade på hus. Splitting av stein kan være aktuelt i kjeller hvor huseier ønsker mer takhøyde, eller for å utvide arealet.

Byggeplass Bjørnafjorden Entrepenørservice

Daglig leder av selskapet har over 40 års erfaring fra entreprenørselskap som ansatt eller fra eget selskap, med sertifikat for boring, sprenging, og graving, i tillegg til å ha undervist for VG2 elever med ambisjoner om å komme inn i entreprenørbransjen.

Etter at de ikke fikk satt seg helt inn i DNBs regnskapssystem, kom hjelpen fra Azets regnskapskonsulenter.

Det har vært fantastisk å kunne kontakte Vibeke hos Azets som alltid gir god og rask hjelp. Hun er utrolig dyktig. Hun hjelper oss også med å gjøre ferdig årsregnskapet og alle papirer som følges med. Vi er kjempefornøyd med den hjelpen. Vi hadde ikke klart oss uten hjelpen fra Vibeke og at hun alltid er villig til å hjelpe på kort varsel.

Mariann Nøttveit, økonomiansvarlig hos Bjørnafjorden Entreprenørservice

Eksperthjelp fra Azets er en bonus som kommer til god hjelp når man skal sette seg inn i et helt nytt system. Videre veiledning er noe Azets er stolte av å kunne tilby DNB sine kunder.

Azets tilbyr regnskapshjelp og rådgivning for alle kunder av DNB Regnskap. Årsoppgjør, lønn, ad hoc-oppgaver eller fast hjelp til regnskapet er noen av tjenestene vi kan bistå med.

Azets bistår også med å komme i gang med DNB Regnskap.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, lønn, HR og IT-drift. 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.