Rørlegger VVS med mobil app
 
 
 

Regnskap for håndverksbedrifter

Regnskapsfører med fokus på entreprenører og håndverkere. Vi kan ulike systemer og har full kontroll på prosjektregnskap og regler rundt ansattforhold. Beste løsning for håndverksbedriften.

Få regnskapshjelp til din håndtverksbedrift

Full oversikt gjennom gode systemer og regnskapsfører

Med bransjeinnsikt og lang erfaring med å bistå entreprenør- og håndverksbransjen, hjelper vi med relevante, nyttige og lønnsomme råd for virksomheten. Vi kommer med tips til forbedringer og kjenner godt til systemene som gjør hverdagen enklere for deg å drive bedrift.

Vi legger til rette for gode rutiner, slik at det blir enklere å drive selskap og få en oversikt over økonomien. Regnskapet og lønnsoppgavene blir gjort, og rapporter levert til oppsatte frister.  

Vi hjelper deg med:

  • Regnskapsføring
  • Lønnskjøring
  • Lønnberedskap
  • Årsoppgjør
  • Skattemelding
  • Rapportering
  • Rådgivning
  • Systemtilpasning

normal.1e234b55.saga_9a_1.jpg

Prosjektregnskap, "varer i arbeid" og periodiseringer

Våre regnskapsførere hjelper deg med å opprettholde nødvendige prosjektoversikter, slik at lønnsomheten optimaliseres. Det sikrer også en god håndtering av ulike innkjøp og varelager. 

Vi har også inngående kjennskap i ulike systemer, slik at bruken tilpasses slik det er best for din bedrift.

Lønnsarbeid og ansettelsesforhold - full kontroll

Gode systemer og kunnskap om lønnsregler fra fagpersoner, er viktig for å ha kontroll. Det er mye å holde styr på innen dette fagfeltet. Fagpersoner hos Azets har gode rutiner og kunnskap om lover og regler. Du kan trygt overlate lønnsarbeidet til oss. 

Høy kompetanse på ulike regnskapssystem

Med full kontroll på integrasjoner av flere fagsystemer, innehar vi også god kompetanse på ulike regnskapssystemer. Uavhengig om du allerede har et system du trenger hjelp i, eller om du trenger hjelp til å velge og sette opp et regnskapsprogram, vil en regnskapsfører med systemtkompetanse som kjenner bransjen være til stor hjelp.

xledger.png

unimicro_logo.png

PowerOfficeGo_Logojpg.jpg

Tripletex.png

Cordel sertifisert

Vi har spesialisert oss i Cordel, et utbredt system hos håndverkere og entreprenører. Vi samarbeider tett med Cordel Norge, og er et Cordel-sertifisert regnskapskontor. Les mer om Cordel her på deres nettsider

Vi jobber for at du skal gjøre det bra. Går det bra for deg, går det bra for oss.

Morten Strøhm
Fagansvarlig

Ring oss gjerne, eller fyll i skjemaet under, så finner vi den beste løsningen for deg.

Børge Federley
Salgssjef

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.