Timeføring
 
 
 

Timeføring og vaktplanlegging

Spar tid og penger med en digital løsning som gjør vaktlistene enkelt tilgjengelig på mobil. Full integrasjon mot Azets lønnssystemer.

Få en gratis demo

 

Mange virksomheter har behov for planlegging av arbeidstider. Se for deg at dine ansatte har tilgang til vaktlister og kan føre timer via sin mobil. I vår løsning vil vaktplanen være tilgjengelig for alle ansatte via en mobiltilpasset app. Gjennom denne appen vil dine ansatte kunne bytte vakter, ta på seg ubemannede vakter og sende inn feriesøknader.

Gjeldende regler for lønn og arbeidstid fra lover og tariffavtaler er implementert direkte i løsningen og vil varsle deg som leder når du bryter arbeidstidsbestemmelser, samt påse at de ansatte får korrekte tillegg og overtid. Du avgjør hvilken metode de ansatte skal bruke for å registrere arbeidstid, enten via kasse eller mobil. Systemet vil klargjøre elektroniske timelister for lønnsutbetaling.

Som leder vil du ha tilgang til å kunne planlegge bemanningen for lengre perioder, organisere vakter ved sykdom, lage ferieplaner og ta ut statistikk over feriedager til gode. Du vil ha mulighet til å se lønnskostnadene med den bemanningen du har lagt opp til, og du vil ha oversikt over timebank og overtidsbruk til enhver tid. Denne muligheten er svært tidsbesparende og fører samtidig til at endringene vil være tilgjengelig umiddelbart for alle ansatte.

Oppdaterte dashboard

 Brukervennlig, app-basert løsning

Tidsbesparende

Kvalitetssikring av vaktplaner

Sammen setter vi opp den rette løsningsarkitekturen som er tilpasset deres virksomhet. Personalarbeid er tidkrevende, uavhengig av om du har fem eller 500 ansatte - våre løsninger hjelper deg gjennom arbeidshverdagen.

Quinyx_logo_partner.png

Vår samarbeidspartner

Quinyx leverer en mobile-first skybasert løsning for vaktplanlegging, tidsrapportering, kommunikasjon og statistikker.

 

 

 

Kontakt oss for en uforpliktende demo

La oss gi deg en introduksjon til systemet. Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt. 
Du kan også ringe 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag