Prosjektstyring
 
 
 

Prosjektstyring

Få full kontroll over alle prosjektets faser. Vi tilbyr effektiv prosjektstyring rett i regnskapet.

Få en gratis demo

Vi har laget en integrasjon mellom prosjektstyringssystemene og vårt regnskapssystem, slik at data flyter begge veier. Når data overføres automatisk reduseres manuelle oppgaver. Det gir også langt færre feil.

Å ha et godt system for prosjektstyring er essensielt for alle virksomheter som lever av å selge timer eller som leverer prosjekt til sine kunder. I disse systemene kan du opprette prosjekter, føre timer og kostnader på riktig prosjekt og fakturere og overføre data direkte til regnskapet. 

Et slikt verktøy vil hjelpe et selskap å styre administrative prosesser knyttet til prosjektstyring, timeføring og fakturering. Videre vil det gi gode analyser på ressursbruk og økonomi knyttet til prosjekter og timebruk. Disse analysene vil igjen kunne brukes for å drifte mer effektivt fremover.

compatible-devices-2.svg

 Tilpasset web, mobil og nettbrett

flowchart.svg

Full kontroll over alle faser i prosjektet

computer-pie-graph.svg

Et effektivt og smart verktøy for alle prosjektdeltakere

Våre samarbeidspartnere på verktøy for prosjektstyring

Azets har tre partnere på prosjektstyring, som aller er ledende innenfor sine bransjer. Hver av løsningene er tett integrert mot regnskapet, slik at nye prosjekter automatisk vil bli overført til regnskapet ditt.

logo Moment

Moment ble designet av en arkitekt som hadde behov for et prosjektstyringssystem i sitt daglige arbeid. Systemet ble tatt i bruk av flere arkitekter, og brukes i dag av omkring 50% av alle arkitekter i Norge. Systemet har blitt videreutviklet og funksjonalitet har blitt lagt til slik at det i dag passer for alle bedrifter som selger timer. Selskapet har en base av svært dyktige utviklere og support-medarbeidere, og kjører løpende utvikling av systemet basert på samarbeid og tilbakemeldinger fra kundene.

logo Visma

Visma.net Project Management er et oversiktlig, skybasert prosjektstyringsverktøy, som gir deg full kontroll på alle faser av prosjektet. Du får en komplett løsning som sparer tid, og gir full oversikt og kontroll på ressurser, tidsbruk og økonomi. Løsningen er tilpasset web, mobil og nettbrett.

logo SmartDok

SmartDok er utviklet for entreprenørbransjen og gir deg full oversikt over prosjektene dine. Resultatet er en forenklet arbeidshverdag og økt lønnsomhet. Du kan velge mellom 10 moduler.

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene, tjenestene og fordelene. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe  40 10 40 18  


Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag - fredag

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.