Oppgjørspartner
 
 
 

Oppgjørspartner

Automatisk innlesning av dine oppgjørsdata garanterer god datakvalitet.

Få en gratis demo

Benytter du bankterminal i din bedrift? Er du kunde av Azets og benytter deg av Nets som oppgjørspartner, sørger vi for en sømløs integrasjon mellom innlesing av transaksjonsdata og avstemming mot regnskap og bank. Denne løsningen er koblet opp mot vår ‘AutoAccounting’ slik at selve bokføringen skjer automatisk og korrekt.

Integrasjonen mot Azets vil ligge i bakgrunnen og sikrer kvaliteten på de dataene som flyttes mellom betalingsløsningen og regnskapet ditt. Regnskapsrapporten din vil derfor alltid være av høy kvalitet

transfer-file.svg

 Automatisk innlesning av data

window-check.svg

Reduserer faren for manuelle feil

checklist-pen.svg

Høy kvalitet på dine rapporter

 

Vår samarbeidspartner

Nets håndterer milliarder av transaksjoner årlig og er en av Nordens største oppgjørspartnere. Deres ambisjon er å gjøre en kompleks virkelighet til enkle, intuitive og kundeorienterte løsninger og dermed sikre at de forblir en pålitelig aktør i betalingsindustrien. Nets leverer betalingsløsninger for kunder i alle segmenter, fra små butikker til nasjonale og internasjonale kjeder. De tilbyr en komplett løsning med betalingsterminal og kortinnløsning i en avtale og aksepterer alle populære betalingsmåter på nett og i butikk.

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene, tjenestene og fordelene. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe  40 10 40 18  


Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag - fredag

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.