Nettbutikk
 
 
 

Nettbutikk

Vi setter opp din komplette nettbutikk på kun få minutter.

Få en gratis demo

 

Ønsker du internett som salgskanal?
Med en komplett netthandelsløsning kommer du raskt i gang med nettbutikk.  Du trenger verken å kunne koding eller design – vi får nettbutikken din live i løpet av svært kort tid.

Denne løsningen passer for små og mellomstore bedrifter med et stort behov for å drive nettbutikken effektivt, uten å måtte bruke utviklere eller dyre konsulenter. Integrasjonen med Azets sørger for at omsetnings- og kundedata kommuniseres løpende mellom systemene og gir din bedrift et forutsigbart kostnadsbilde og en hurtig oppstart.

Gjennom netthandelsløsningen får du tilgang til noen av markedets beste betalingsløsninger, som Klarna Checkout og Vipps. Det er dessuten muligheter for integrasjoner mot Posten Bring og Postnord.

 Komplett nettbutikk

Brukervennlig og mobiltilpasset

Integrert med Azets sine løsninger

Vår samarbeidspartner

24Nettbutikk leverer en komplett netthandelsløsning som gjør det enkelt og raskt å komme i gang med en nettbutikk. En brukervennlig løsning fra A til Å er designet for at kundene deres skal lykkes med sine salg. 24Nettbutikk setter sikkerhet høyt og leverer alle nettbutikker med SSL-sertifikat (HTTPS) uten ekstra kostnad.

 

 

 

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene og tjenestene. Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.