Kassesystem
 
 
 

Kassesystem

Som kunde av Azets kan du få en kasseløsning som er helintegrert med ditt regnskapssystem.

Få en gratis demo

window-application-5.svg

Alltid oppdaterte dashboard gir full oversikt

file-bar-graph-check.svg

Nøyaktig og visualisert informasjon

cloud_software.svg

100% skybasert og integrert med ditt økonomisystem

Kassepunktet (POS) eller betalingsterminalen i din bedrift er selve hjertet og episenteret for kontroll på ansatte og omsetning. Enten du driver innen butikk og service eller er en håndtverksbedrift som vil ha kontant betaling ute på oppdraget. Omsetning og grunnlagsdata vil flyte sømløst inn i regnskapet i sanntid og leses direkte inn til bokføring. Integrasjonen automatiserer kontoplan, kunder, kontantsalg og kredittsalg.

Dette har flere fordeler:

  • Kontantsalg øker likviditeten til selskapet
  • Reduser faren for manuelle feil
  • Forbedrer kvaliteten på bokførte verdier som omsetning og oppgjør
  • Forenkler daglige oppgjørsrutiner

Det er store krav til hva man bør forvente av sitt kassesystem eller betalingsterminal  i forhold til fleksibilitet og brukervennlighet. Dataene fra ditt POS danner et viktig grunnlag for regnskapet, og manglende kontroll kan medføre økte kostnader ved førsel av regnskapet, samt skape et svakere og lite oppdatert grunnlag for vurdering av bedriftens økonomiske stilling.

1.januar 2019 trådte nye lovkrav i kraft som setter en rekke tekniske krav til din kasseløsning, for å sørge for at riktig kontantsalg kommer riktig inn på kassen. Dette er svært viktig for å kunne beregne korrekt skatt og avgift. Som kunde av Azets vil vår samarbeidspartner på kasse sørge for ditt kassesystem oppfyller alle lovkrav.

 

Våre samarbeidspartnere på kassesystem

Ajour

Ajour har levert kassesystemer til det norske og danske markedet siden tidlig 90 tallet. Deres systemer er spesialisert mot restaurant, kles- og detaljbutikker med fokus på å kunne levere et optimaliserende POS-system.

 

LogoTidypay.png

Tidypay

Målet til Tidypay er å tilby et system som passer for flere bransjer som ønsker kontant betaling, der oppdraget utføres. Med Tidypay kan du tilby flere betalingsmuligheter til kunden, samtidig som det bokføres automatisk i regnskapet ditt. Gjør arbeidshverdagen din mer effektiv og sømløs med Tidypay.

 

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene, tjenestene og fordelene. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe  40 10 40 18  


Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag - fredag

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.