CRM-system
 
 
 

CRM-system

Gi kundene dine en sterkere og mer personlig opplevelse. Knytt alle salgs-, markedsførings- og kundeaktivitetene dine til én profil.

Få en gratis demo

 

CRM står for Customer Relationship Management, og filosofien bak er enkel; sett kundene og kunderelasjonene dine først. Vi tilbyr et skybasert CRM-system som er sømløst integrert mot vårt økonomisystem. Denne integrasjonen muliggjør oppdatering og overføring av kunder, leverandører, kontaktpersoner, prosjekter og ordre fra CRM til og fra økonomisystemet. Du slipper dobbeltregistrering i to systemer og kan jobbe med kundeoppfølging, salg, markedsføring direkte i CRM-systemet ditt.

Har du en god CRM-strategi, øker sannsynligheten for å lykkes på tvers av organisasjonen din. Dette vil være en viktig støtte for dine selgere, hjelpe deg med å sikre at segmentert og riktig kommunikasjon går ut, og gi kundene dine bedre service. Et godt CRM-system samler all nøkkelinformasjon om kundene dine på ett sted: kontaktdetaljer, e-post korrespondanse, telefonsamtaler og dokumenter. Med kun ett klikk kan alle i bedriften få tilgang til viktig kundeinformasjon.

 Bedre innsikt i dine kundeforhold

Mer effektiv kommunikasjon

Økt kundelojalitet gir økte inntekter

Vår samarbeidspartner

SuperOffice er en av Europas ledende leverandører av CRM-løsninger til bedriftsmarkedet. Deres software støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innenfor salg, markedsføring og kundeservice.

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene og tjenestene. Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.