Systemområde
 
 
 

Advokattjenester

Våre erfarne forretningsadvokater løser din bedrifts unike behov.

kontakt oss for en uforpliktende prat 

 

Mens du skaper verdier og vekst for din bedrift, hjelper våre advokater til når lovverket byr på utfordringer. Som næringsdrivende må du forholde deg til et omfattende lovverk. Magnus Legal har opparbeidet en unik evne til å se lovverket i forbindelse med bedrifters økonomi. De setter seg inn i problemstillingene fra ditt ståsted og gir praktiske råd, tilpasset din drift.

Advokatene hos vår samarbeidspartner Magnus Legal er eksperter på skatt og merverdiavgift, men vi vet at du også vil møte på andre problemstillinger i ditt daglige virke. Magnus Legal tilbyr derfor forretningsadvokater med solid ekspertise på en rekke forretningsjuridiske områder, slik som skatt, mva, selskapsrett, fusjoner og oppkjøp, kontrakter og offentlige anskaffelser.

Advokater med økonomisk forståelse

Praktiske, lett anvendelige løsninger

Personlig service og engasjement

Azets samarbeider tett med Magnus Legal. I over 10 år har vi hjulpet kundene våre med rådgivning, regnskap, HR og forretningsjus. Vårt felles fokus er våre kunders lønnsomhet. Fordelen for deg som kunde er at du får juridisk hjelp samme sted som du kjøper andre tjenester, og en advokat som kjenner din kontaktperson i Azets.

 

Vår samarbeidspartner

Magnus Legal har kunder over hele landet og advokater som spesialiserer seg innenfor en rekke forretningsjuridiske fagområder. Helt fra starten har de fokusert på personlig service, nære kunderelasjoner og høy kvalitet innen deres spesialfelt. Ønsker du deg en dyktig advokat som gjør det lille ekstra for å utgjøre en forskjell for deg og din bedrift har du kommet til rett sted.

 

 

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.