Azets etablerer seg i Moss – kjøper regnskapsbyrået Financial Services

I 2017 ble Mossebedriften Financial Services blir en del av Azets. Med det vil Azets kunne tilby verdiskapende rådgivning og ny teknologi til regnskapskunder i Moss.

Financial Services leverer tjenester innenfor regnskap og rådgivning. Nå blir selskapet, som er spesialister på mellomstore og store selskaper, Azets regnskapskontor i Moss. Tidligere i år ble både  Allianse regnskap og Borgestad Business Partner en del av Azets.

– Azets er til stede lokalt, satser på videreutvikling av de ansatte og har gjennom mange år utviklet et gjennomført system med en god organisasjon. Når de samtidig har vekstambisjoner og et mål om videre ekspansjon, så var Azets det klare valget for oss, sier Morten Skurdal, CEO i Financial Services.

– Våre kunder vil få tilgang til en større bredde av produkter og løsninger med Azets som leverandør, og de vil oppleve at de får en leverandør av regnskaps- og økonomitjenester som har utviklet systemer som gir sine kunder en merverdi i form av god tilgjengelighet i et enkelt grensesnitt, sier Skurdal.

Lokal tilknytning viktig tross størrelse

Financial Services har sitt hovedsete i Moss, som har 30.000 innbyggere. Selskapet har også kontor i Oslo.

– Financial Services har bygget et solid fundament og har et navn i sitt lokale marked. De er fleksible og setter pris på kunder som stiller høye krav. Det er verdier vi i Azets kjenner oss igjen i, sier Runar Leite, direktør SME i Azets.

– Med dette oppkjøpet etablerer vi en ny og sterk tilstedeværelse i Moss. For Azets er lokal tilknytning svært viktig, til tross for at vi er Nordens desidert største regnskapsbyrå, sier Leite.

– Vi gleder oss til å få flere nye kollegaer som kan bidra med både faglig og teknisk kompetanse, sier Synnøve Hauge Pedersen, leder for Azets’ ressurssenter i Østfold.

Fra allmøtet når de ansatte fikk ta del i nyheten. 

Dette er Financial Services

Financial Services leverer tjenester innenfor regnskap, økonomi og rådgivning. Selskapet har totalt 15 ansatte, hvor 12 sitter på kontoret i Moss og 3 i Oslo. Financial Services har spesialisert seg på mellomstore og store bedrifter.