Beate fra Ringo Hekules
 
 
 

Azets har gjort arbeidet med regnskapet lekende lett for Ringo Herkules

Det er alltid spennende med nye utfordringer når man begynner i ny jobb. Slik var det også for Beate da hun overtok lekebutikken i januar 2019. Da hadde Ringo-kjeden benyttet Azets til å ta seg av regnskapet en stund allerede.

Jeg kjente til Azets da jeg tok over som eier av butikken. Ettersom systemet allerede var på plass, var det bare å benytte seg av de mulighetene som lå der. Det har jeg ikke angret på!

sier Beate Kristiansen, eier av Ringo Herkules i Skien.

Tilstander som ut av et mareritt

Det gikk ikke lang tid fra Beate tok over butikken til pandemien bød på utfordringer det var umulig å forberede seg på. Men med 60 timers arbeidsuker i flere måneder og god hjelp fra de to sønnene, gikk det overraskende bra.

– Det ble ekstremt mye jobbing og mye mentalt stress, men jeg ble god på å regulere vareinnkjøp og personalkostnader. Til syvende og sist gikk det mye bedre enn forventet i den tiden. Bunnlinjen viste godt resultat. Det hadde ikke vært mulig å få til om ikke Azets hjalp meg til å fokusere på de riktige tingene underveis, fortsetter Beate.

- Med alle utfordringene Covid-19 bragte med seg, var det betryggende å vite at alt med regnskap ble tatt godt hånd om.

Hjelp med økonomiske beslutninger

I vanskelige tider er det enda viktigere enn ellers å holde orden i regnskapet og balansere inntekter og utgifter. Ved å velge Azets, kan man raskt og enkelt gjøre endringer og tilpasse tjenestene

– Jeg er veldig fornøyd med Azets. Hverdagen blir mye enklere når man vet at alt med regnskap blir tatt hånd om. Det er et utrolig brukervennlig system. Regningene kommer direkte inn, og det er lett å skanne bilag.

Det er ikke bare systemet og individuelle tilpasninger Azets kan hjelpe til med. Som kunde har man også alltid en kontaktperson tilgjengelig som fungerer som en økonomisk sparringspartner.

– Min kontaktperson i Azets er utrolig flink til å hjelpe til, og forklarer på måter som er lett å forstå. Når vi gjennomgår månedsregnskapet, spør han alltid hvordan det går. Det er godt å vite at han er der, og jeg setter veldig stor pris på samtalene vi har, sier Beate takknemlig.

Fakta om Ringo Herkules

Leketøyskjeden Ringo ble opprettet i 1982 og er med sine 150 butikker en del av Nordic Toy Team sammen med KOZMOS og svenske Lekextra. Da Top-Toy Norge, som drev leketøyskjedene Toys’R’Us og BR Leker i Norge gikk konkurs, kjøpte Nordic Toy Team opp 18 av de gamle BR-butikkene, blant annet Herkules i Skien. Alle butikker i kjeden har private eiere.

ringo.png

Hjelp til regnskap og lønn?

Eller ønsker du mer informasjon om hva Azets tilbyr?

Azets er et selskap som har velprøvde og gode løsninger for butikker. Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18 

eller send inn forespørselen i skjemaet under.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.