Foto - Ironstone ansatte på Snøscootersafari
 
 
 

Ironstone valgte Azets og Visma.net

Ironstone ønsket en skybasert ERP-løsning som kunne kobles opp mot Microsoft Power BI, og en kompetent regnskapsfører til å håndtere daglige oppgaver. Svaret ble Visma.net og et samarbeid med Azets.

Foto - Ironstone

 

Da Erik Nordlie tok over som CFO for Ironstone visste han hva han var ute etter i et økonomisystem: En skybasert løsning som kunne kobles opp mot Microsoft Power BI. Løsningen ble Visma.net og et langsiktig samarbeid med en egen dedikert regnskapsfører hos Azets.

 

En viktig grunn til at vi valgte Azets er at vi får vår egen dedikerte ressurs som kjenner selskapet vårt godt og som forstår behovet vi har.

 

Ønsket en helhetlig leverandør av økonomitjenester

Nordlie jobbet selv mange år i Visma Consulting før han gikk inn i rollen som CFO i det da nystartede Ironstone. Siden Azets har vært en del av Visma-familien, var han allerede godt kjent med hvilke tjenester Azets leverer.

– På den tiden var Azets en del av Visma, og vi samarbeidet mye. Jeg synes de er meget flinke. Da jeg skulle starte i nytt selskap ønsket jeg å videreføre det jeg vet har fungert – og en av de tingene var å bruke Azets på regnskap og lønn.

Siden Nordlie allerede var godt kjent med systemet, ble han kontaktpunktet til regnskapsføreren. I dag håndterer regnskapsføreren alt fra standard bokføring til kompliserte skattespørsmål, og står for daglig regnskapsføring, moms, lønn og årsoppgaver for selskapet.

– Det fungerer kjempebra og vi er veldig fornøyde. Vi trengte både hjelp med daglige oppgaver innen regnskap og lønn og bistand på mer kompliserte økonomispørsmål som krever en annen fagkunnskap. Med Azets får vi begge deler.

Finner løsninger for å automatisere rutiner

I dag er Ironstone bruker av Visma.net, som enkelt kan kobles opp mot Microsoft Power BI. Løsningen gir selskapet verdifull innsikt i forretningen, blant annet gjennom at de enkelt kan hente ut rapporter. Hittil synes CFOen at det hele har gått knirkefritt.

– Vi har god dialog med regnskapsføreren vår og det er enkelt å komme i kontakt med henne. Det er et konstruktivt og effektivt samarbeid og det er bare å ringe om vi har spørsmål. Det sitter ingen fagnerd som gjør seg vanskelig i andre enden, men en lagspiller som sikrer at vi kommer i mål.

- Vi har også en dedikert ressurs som gjør lønnskjøring for oss via Visma.net Payroll og hjelper oss med alt fra reiseregninger og utlegg til føring av fravær gjennom løsningen. Det er både effektivt for oss å følge opp via app og deilig å alltid ha fagkompetanse så nært.

Nordlie understreker at det å ha sin egen dedikerte ressurs på regnskap, lønn og økonomi er viktig for bedriften, også fordi et langsiktig samarbeid med en regnskapsfører som kjenner selskapet godt kan føre til nye ideer.

– Fordi regnskapsføreren er så godt kjent med butikken vår, har hun hjulpet oss med å finne nye løsninger for å automatisere rutiner i Visma.net, som effektiviserer og gjør prosesser enda smidigere.

Han trekker også frem kostnadseffektivitet:

– Kostnadskutt er noe alle er opptatt av. Azets er selvkritiske og jeg har inntrykk av at de alltid jobber med å se hvordan de kan effektivisere prosesser og finne smarte og raskere løsninger som også gagner kunden økonomisk.

Nettopp derfor ser CFOen ingen grunn til å avslutte samarbeidet med det første.

– Vi har ingen planer om å bytte regnskapsfører nå. Regnskapsføreren vår kjenner både Ironstone og meg godt. Det er litt som å gå til den faste frisøren – du slipper å forklare hva som må gjøres, og resultatet blir like bra hver gang.

Les flere kundehistorier hos Azets her!

Hvem er Ironstone?

  • Oslo-basert bedrift opprettet i 2016
  • Bedriften har ca. 20 ansatte
  • Ironstone leverer skytjenester basert på Microsoft-teknologi
  • De hjelper bedrifter som ønsker å flytte hele IT-driftsmiljøet til skyen
  • Ironstone utfordrer de tradisjonelle leverandørene og har, ved hjelp av automasjon, utviklet kostnadseffektive tjenester innen overvåkning, klienthåndtering og sikkerhet i skyen
  • De sikrer kvalitet i alle ledd og bistår ofte kunder etter migrering med optimalisering av oppsett og effektivisering av prosesser.
  • Den siste tiden har selskapet opplevd en markant økning i antall DevOps og Kubernetes prosjekter
  • Kåret til Årets digitaliseringspartner 2020 av Microsoft

 

Ironstone_logo.jpg

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.