Fjelltopper med mann Azets vokser
 
 
 

Azets vokser internasjonalt

CogitalGroup, det internasjonale konsernet som leverer tjenester innen regnskap, lønn, HR, rådgivning og teknologiløsninger, endrer navn til Azets.

CogitalGroup blir Azets

Azets er fra før konsernets største etablerte merkevare. Nå vokser Azets i det europeiske markedet med ambisjon om å hjelpe flere bedrifter.

Azets er den mest etablerte merkevaren i CogitalGroup. Derfor er navneendringen fra CogitalGroup til Azets en naturlig utvikling av virksomheten. Dette skaper synergier som våre kunder og ansatte kan dra nytte av og gir oss et bedre utgangspunkt for å møte behovene til våre kunder.

- Rune Norbakk, administrerende direktør, Azets Norge. 

For Azets i Norge vil vår virksomhet for det meste fortsette som før, men endringen på gruppenivå vil bidra til at vi enda bedre kan gi våre kunder det vi i dag allerede tilbyr; en unik kombinasjon av teknologi og personlig service som gir kunden smarte løsninger. 

Med teknologi som gir grunnlag for smartere, mer effektive og bedre beslutninger, vil vi fortsatt være tilgjengelig for kundene våre, enten det er digitalt eller i deres nærmiljø. 

Vårt oppdrag er å hjelpe virksomheter med å oppnå sine ambisjoner. Vi leverer regnskap, lønn, rådgivning og forretningstjenester, både digitalt og lokalt. Det frigjør verdifull tid for kundene våre, slik at de kan fokusere på det de kan best.

Les mer på Mynewsdesk