Forretningsintegritet – Azets’ code of conduct

Code of conduct, eller våre etiske retningslinjer, guider våre ansatte og er i overensstemmelse med våre kjerneverdier: vi er personlige, nøyaktige, ansvarlige og ett skritt foran.

Faktisk utgjør våre etiske retningslinjer selve grunnlaget for hvordan vi driver vår virksomhet. Det er nettopp derfor vi velger å formulere etiske retningslinjer, som er basert på våre kjerneverdier. Og enda viktigere er våre retningslinjer et viktig verktøy når vi kommuniserer med våre kunder og kontakter. 

Slik bruker vi vår code of conduct

Reglene, som er beskrevet i retningslinjene er i overensstemmelse med våre ansattes onboarding og utviklingsprogram. De etiske retningslinjene er brukt i alt treningsmateriale i organisasjonen. Det tjener som et viktig verktøy for våre ansatte. Hvis en medarbeider hos Azets er i tvil om virksomhetens regler og forskrifter, vil svarene være lette å finne i våre code of conduct. Dette sikrer, at vi alltid følger virksomhetens regler og forskrifter samt at vi fremstår korrekt overfor våre kunder. 

En systematisk tilnærming

Hos Azets tror vi på en systematisk tilnærming til forretningsintegritet. Som vårt navn antyder, er alle ansatte engasjert i å beskytte Azets’ aktiva. Vi streber etter å være nøyaktige når vi får og videresender informasjon. De etiske retningslinjene sikrer at vi konstant er på vakt overfor eventuelle aspekter, som kan være i strid med våre standarder.

Høye kvalitetsstandarder

Vi jobber konstant med å forbedre kvaliteten av alle leveranser. Vi er faktisk besatte av å levere høy kvalitet til våre kunder. Vi har for eksempel en kvalitetsmanual for konsernet, og våre personlige håndbok med grundige beskrivelser av alle våre rutiner og retningslinjer. For våre kunder betyder det at de kan forvente ikke mindre enn høy kvalitet fra Azets. 

Vi respekterer ditt privatliv

Azets jobber systematisk for å være i samsvar med forskriftene for beskyttelse av data og personvern. De nye forskriftene fra EU, kalt GDPR, setter standarden for vår forretningsintegritet på dette området. Den er beskrevet i detalj i vår "Privacy and Cookie Policy".

Dette inkluderer e-poster i form av markedsføring vi sender til deg. Du må gi samtykke til oss for at vi kan sende denne type e-post. Dette gjøres som en del av din kundeavtale, i skjemaene på nettsiden eller som en mailbekreftelse. Alle e-poster brukt i Azets markedsføring vil inneholde en link der du kan melde deg av våre e-postutsendelser.

Vi er overbeviste om at sterk fokus på forretningsintegritet har en positiv påvirkning på Azets: vår virksomhet, våre kunder og måten vi kommuniserer med våre kunder og interessenter på.