Mann og dame management for hire IT
 
 
 

Management for hire

Azets har mange dyktige ansatte som kan tre inn som interimleder for kortere eller lengre perioder innen økonomi og finans, lønn, HR og teknologi. 

Management for hire - interim - få hjelp

 

Hva innebærer Management for hire fra Azets?

Du kan leie inn en erfaren og godt kvalifisert interimleder med dokumenterte resultater til å lede en endringsprosess, krise eller få dekket kompetanse selskapet ikke har. I noen situasjoner vil det være unødvendig eller umulig å ansette en permanent stilling på kort varsel. Høyt kvalifiserte personer fra Azets kan trå til som interimleder på kort varsel.

 

Økonomi og finans - Management for hire 

Lei inn en erfaren og kvalifisert økonomisjef med dokumenterte resultater til å lede en endringsprosess, krise eller dekke et kritisk kompetansegap i organisasjonen.

Azets har ressurser på alle nivåer innen for økonomi, som for eksempel interim regnskapssjef eller personer som kan endringsledelse.

Interimleder innen økonomi og finans

Lønn og HR - Management for hire

En interimleder på lønn og HR fra Azets kan bistå selskapetdit en generell rådgiver eller med operativ bistand til HR-oppgavene. 

  • Midlertidig opfølging av HR-funksjonen
  • Innføring av rutiner og prosesser
  • Avlaste ved fravær eller arbeidsintensive perioder

 Interimleder innen lønn og HR

IT og teknologi - Management for hire

Digital endringsledelse anses å være fremtidens viktigste lederegenskap. Azets har eksperter på IT og digitalisering som kan gå inn som interimleder i bedriften din. Med digital kompetanse vil en interimleder fra Azets gi råd og styre bedriften i riktig retning digitalt.

Interimleder innen IT og teknologi

Hvorfor ledere fra Azets?

  • Du får rask tilgang på riktig lederkompetanse i en avtalt periode

  • Våre lederkandidater har erfaring fra tilsvarende stillinger. De er høyt kvalifiserte profesjonelle ledere som arbeider for raskt å kunne komme med løsninger og gjennomføre dem.

  • Ingen historiske eller personlige bindinger til organisasjonen. Våre management for hire ledere vil alltid jobbe til det beste for virksomheten.

  • Våre ledere ser raskt hva som er viktig å gjennomføre, uten at de oppfattes som en trussel av andre ledere i virksomheten din

 

La oss vise deg våre tjenester og løsninger 

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Du kan også ringe oss på telefon:
40 10 40 18

Åpningstider er mellom 08.00 og 16.00 alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.