Mann og dame management for hire IT
 
 
 

Management for hire

Uansett grunnen til at det er behov for å leie inn en leder, har Azets mange dyktige ansatte som kan tre inn i en lederstilling for kortere eller lengre perioder.

Har dere en akutt ledermangel, eller går organisasjonen gjennom en mindre eller større endringsprosess. Bruk en leder fra Azets til å gjøre oppgavene.

Management for hire - få hjelp

 

Hva innebærer Management for hire fra Azets?

Du kan leie inn en erfaren og godt kvalifisert leder med dokumenterte resultater til å lede en endringsprosess, krise eller dekke et kritisk kompetansegap i en organisasjon. I slike situasjoner vil det være unødvendig eller umulig å besette en permanent stilling på kort varsel. I tillegg er det kanskje ingen internt i organisasjonen som er kvalifisert, eller som kan unnværes til å tre inn i stillingen.

 

Økonomi og finans

Lei inn en erfaren og kvalifisert økonomisjef med dokumenterte resultater til å lede en endringsprosess, krise eller dekke et kritisk kompetansegap i en organisasjon. 

Azets har ressurser på alle nivåer innen for økonomi, som for eksempel regnskapssjef eller personer som kan endringsledelse.

Les mer om management for hire fra Azets innen økonomi

Lønn og HR

Azets bistår selskapets ledelse som en generell rådgiver eller med operativ bistand. 

  • Ivaretakelse av HR-funksjonen for en kortere eller lengre periode
  • Innføring eller gjennomføring av rutiner og prosesser
  • Bistå og avlaste ved fravær eller arbeidsintensive perioder

 Les mer om management for hire innen lønn og HR

 

IT og teknologi

Digital endringsledelse anses å være fremtidens viktigste lederegenskap. Som eksperter på IT og digitalisering, vet våre lederkandidater hvor viktig digital kompetanse er for å kunne ta riktige beslutninger for bedriftens fremtid.

Les mer om management for hire innen IT og teknologi

Hvorfor ledere fra Azets?

  • Du får rask tilgang på riktig lederkompetanse i en avtalt periode

  • Våre lederkandidater har erfaring fra tilsvarende stillinger. De er høyt kvalifiserte profesjonelle ledere som arbeider for raskt å kunne komme med løsninger og gjennomføre dem.

  • Ingen historiske eller personlige bindinger til organisasjonen. Våre management for hire ledere vil alltid jobbe til det beste for virksomheten.

  • Våre ledere ser raskt hva som er viktig å gjennomføre, uten at de oppfattes som en trussel av andre ledere i virksomheten din

La oss vise deg våre tjenester og løsninger 

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18. Åpningstider er mellom 08.00 og 16.00 hverdager mandag - fredag.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.