Reiseregninger og utleggsrefusjon

Vi tilbyr en løsning som gjør at du kan fylle ut en reiseregning med få tastetrykk. Kredittkortet kobles opp mot løsningen, og ved hjelp av apper kan du tracke bilkjøringen din og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen.

Systemet er integrert mot lønnsprogrammet. Integrasjonen sørger for at alle godkjente reiseregninger blir overført til lønnssystemet raskt og enkelt.

Ved outsourcing av lønn er det en viktig faktor med gode løsninger for optimalt samarbeid, noe dette systemet tilbyr.

Gode grunner

  • Alltid oppdatert lover og regler
  • Reiseregningen fylles ut med få tastetrykk
  • GPS Tracking
  • Tilknyttet kredittkort
  • Ingen dobbeltregistrering

Lær mer

 

Utfylling av reiseregning og refusjon av utlegg blir en lek

I juli 2014 ble reglene rundt reiseregninger i Norge endret slik at det nå er mulig å håndtere reiseregninger og utlegg 100 % elektronisk. 


Visma.net Expense har full støtte for de nye reglene. Nå kan alt papir kastes med en gang du har fått dokumentasjonen inn i systemet elektronisk. Alt håndteres og arkiveres i systemet. Det er ikke lenger behov for å skrive ut noen ting. Både den som sender inn og de som godkjenner signerer elektronisk.

Med vår nettbaserte løsning, Visma.net Expense kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben.

Kjøreutgifter direkte inn i løsningen

Med en egen app trackes bilkjøringen din, og all info sendes inn i løsningen. Appen får også med seg hvor mye du betaler i bompenger.

Last opp elektroniske kvitteringer og reiseregninger

Kredittkort er knyttet opp mot løsningen slik at transaksjonene kommer direkte inn i systemet ditt.

Ta bilde av dine kvitteringer

Med appen Visma Attach kan du ta bilde av kvitteringene dine og sende dem direkte inn i løsningen.

Dermed kan alle utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelser ligge tilgjengelig i løsningen etter en reise. Alt du trenger å gjøre er å koble sammen de utlegg og kvitteringer som hører sammen.

Kredittkortintegrasjon

Løsningen er integrert med flere av de største kredittkortselskapene. Dersom ditt selskap har avtale om kredittkort med noen av disse, kan transaksjoner fra kredittkortet automatisk overføres til Visma.net Expense. Transaksjonene vil dermed automatisk bli tilgjengelig i systemet for reiser og utleggsrefusjon.

En slik løsning sørger for at kvaliteten på input heves. Det blir enklere for den ansatte å føre reiseregninger og huske å få med seg alle transaksjonene.

Valutakursene blir også 100 % riktige.

 

Nordisk løsning

Visma.net Expense har full støtte for regelverk og satser i Norge, Finland og Sverige. Brukerne kan selv velge hvilket språk de ønsker å benytte i systemet, og dette er uavhengig av hvilket land selskapet tilhører. Ansatte i norske bedrifter kan for eksempel velge å benytte systemet med engelsk språk.

Få tilbud på lønn og HR-oppgavene

Ring 40 10 40 18

eller send inn skjema under, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.