Digital lederhåndbok
 
 
 

Digital lederhåndbok

I den digitale lederhåndboken til AppsCo One og Azets gir du dine ledere en fullverdig oversikt over oppfølging av ansatte.

syncing.svg

Automatiske oppdateringer

Lover og regler vil automatisk oppdateres og linker til lovtekster er lett tilgjengelig.

transfer-file.svg

Alt på ett sted

Digitalt oppslagsverk for ledere. Lett å finne frem i med gode søkfunksjoner og tilgjengelig fra der du er via app.

group-check.svg

Kompetansen du trenger

Du får tilgang til erfarne rådgivere som kan bistå med det du trenger - utarbeidelse/gjennomgang av interne rutiner og en sparringspartner ved behov.

Skybasert Lederhåndbok som er enkel å bruke i en hektisk hverdag

Leder vil få tilgang på et oppdatert oppslagsverk som inneholder gode rutinebeskrivelser. Spørsmål til HR vil reduseres ved bruk av den digitale håndboken. Med en brukervennlig og oppdatert håndbok kan du beskrive ulike prosesser en leder har ansvar for og sikrer kvaliteten på oppfølgingen med godt malverk og tidsaktuell informasjon

Løsningen er skybasert og krever ingen installasjon.

Hvorfor investere i en lederhåndbok?

  • Samle alle oppgavene til leder på ett sted
  • Spill dine ledere god med gode dokumenterte rutiner 
  • Håndboken er bygget opp slik at ledelsen lettere vil kunne følge de lovpålagte kravene til oppfølging
  • Et nyttig verktøy for alle ledere - spesielt uerfarne ledere som ikke kjenner til bedriftens rutiner.

Om utvikleren av systemet AppsCo 

AppsCo er et internasjonalt selskap som forenkler virksomheter og ansattes administrasjon av HR, IT og Compliance - alt i en plattform.

De hjelper virksomheter med å fokusere på mennesker, ikke prosesser. Derfor har de laget AppsCo One, en plattform med mulighet for bedrifter å administrere tilgang til applikasjoner og tjenester for ansatte, kunder og partnere. AppsCo One bruker en sikker portal for å koble brukere, skytjenester og tilkoblede enheter sammen, på kryss av forskjellige bransjer.

Dette får du:

  • En lederhåndbok der regelverket alltid er oppdatert - vi står for innholdet.
  • En gjennomgang av dine rutiner - vi ser gjennom dine rutiner og komme med innspill til formulering og/evt. forbedring.
  • En sparringspartner som alltid er tilgjengelig - vi kan bistå med rådgiving av ledere og/eller HR knyttet til tolkning av lovverket, dersom dere har en spesifikk problemstilling dere lurer på. 

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende demo. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.