HR-konsulent innleid
 
 
 

HR for hire

Lei inn en ekspert på HR

Bruk Azets kompetanse ved å leie inn en HR-ekspert som har styrke i å gjennomføre forbedring, effektivisering og har lang erfaring som leder og rådgiver.

Kontakt oss for tilbud

Lei inn HR-kompetanse

HR er et stort kompetansefelt og det er få som er eksperter på alt. HR for Hire gir deg tilgang på riktig kompetanse ved midlertidig behov, endringsprosjekter eller som permanent løsning for å sikre deg kontinuerlig oppdatert HR-kompetanse.

Våre HR-rådgivere har bred erfaring og er tilgjengelig for å hjelpe til med alt innen HR, fra daglige HR-oppgaver til større endringsprosesser. Mange av oss har solid ledererfaring, og vet mye om hvilke utfordringer man kan treffe på. 

Hvilken løsning som passer for din bedrift vil være avhengig av flere faktorer som bedriftsstørrelse, kompetansenivå og organisasjonsstruktur. Vi i Azets bistår gjerne med å kartlegge din situasjon, hvilke HR praksiser du har eller bør ha fokus på, samt vurdere effekten av HR for hire, sett fra et faglig ståsted. 

Områder innen HR for hire

Kontakt oss for innleie

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Lei inn en god konsulent for å få løst oppgavene.

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.