Guide - fremtidens arbeidstakere

Mobil guide fremtidens arbeidstaker

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement. Jeg kan når som helst melde meg av.

* Dette feltet er obligatorisk.

 

Hvem er fremtidens arbeidstakere og hvordan beholder du dem?

Akkurat nå inntar unge mennesker som aldri har opplevd en verden uten digitale medier norske arbeidsplasser. De kommer med et annet tankesett og har andre forventninger og krav til deres arbeidsplass enn tidligere generasjoner. 

Nye arbeidsmetoder og teknologi, roboter og automatisering, nettverk på tvers av forretningsfunksjoner og landegrenser, høy endringshastighet og mange endringer. Dette er bare noen av utfordringene ledere i private og offentlige virksomheter står overfor akkurat nå.

Samtidig skal de ønske en helt ny generasjon ansatte velkommen. Generasjon Z – eller Generation Online – som er født i den digitale æra og som i disse dager overtar posisjoner fra generasjoner som ikke har den samme digitale forståelsen.