Eiendom i fokus illustrasjonsbilde kontorbygg
 
 
 

Eiendom i Fokus

Et nettverk innenfor eiendomsbransjen for faglig påfyll og erfaringsutveksling. Forumet passer for alle innen bransjen, enten som direkte aktører i eiendomsbransjen eller som leverandør.

Meld deg på Eiendom i Fokus i Sandvika:

Les mer og meld meg på

Som eksperter på eiendomsbransjen ønsker Azets sammen med utvalgte partnere som gir verdi til bransjen å bygge opp et nettverk for faglig påfyll og erfaringsutveksling. Vi vil ha temaer for eiendomsbransjen generelt, samtidig som vi vil trekke frem et lokalt fokus. 

Temaer som kan berøres på arrangementene er:

  • Skatter og avgift
  • Finansiering
  • Bærekraft
  • Entreprenører
  • Risiko
  • Hva skjer i nærområdet

Bærekraftig og grønn utvikling - Eiendom i Fokus 13. mars

I samarbeid med Bærum Næringsråd skal vi holde Eiendom i Fokus 13.mars i Sandvika. Temaet er Bærekraftig og grønn utvikling. Få uvurderlige innspill fra ulike bidragsytere og treff andre i bransjen. Seminaret er gratis.
Les mer og meld på download icon

Vi samarbeider med:

grettelogo.png

Grette leverer juridisk spisskompetanse til norske og internasjonale kunder innenfor alle forretningsjuridiske disipliner, og har blant annet Norges største, samlede fagmiljø for eiendoms- og entrepriserett.

barum.png

Bærum næringsråd er en frittstående og uavhengig interesseorganisasjon for næringslivet. Hovedmålene er å tilrettelegge for best mulige rammebetingelser, stimulere til innovasjon og nyetableringer og være en plattform for faglig og sosialt nettverk.

AsettiLogo.png

Bransjeledende leverandør av programvare for økonomisk eiendomsforvaltning. Systemet er i dag tilpasset alle selskaper med mer enn én leietaker.

Azets leverer tjenester innenfor blant annet gårdseierregnskap, prosjektoppfølging ved utvikling av eiendom, felleskosthåndtering, administrasjon av leiekontrakter, skatt og avgift, juridisk bistand. Våre rådgivere skreddersyr løsninger etter kundens behov.

I Azets har vi konsulenter som jobber dedikert med eiendomsrådgivning. Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en bred kompetanse rundt eiendomsbransjen, og er tilstede i hele landet gjennom våre lokalkontor. Kundene spenner fra små selskaper til store aktører – både norske og internasjonale.

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.