Azets plus Happy customer
 
 
 

Azets+

Kundetilfredshet er grunnmuren hos Azets. Vi tror at god kommunikasjon, å forstå deres behov og bistå dere med relevant innhold er noe av nøkkelen.

Når du blir kunde hos Azets får du derfor tilgang til Azets+ kundeportal. Der finner du blant annet siste nytt, dine eksklusive fordeler og faglig innsikt og veiledning om bruk av våre løsninger. 

notebook-user.svg

Hjelp til å holde deg oppdatert

Få faglig påfyll som webinarer, kurs, relevante nyheter, videoer og artikler tilpasset deg. Du kan dypdykke i temaer som effektiv ledelse, håndtering av lønn, regnskap, HR og mye mer. Eller bare få siste nytt som holder deg løpende oppdatert – gjennom hele året.

heart-care.svg

Eksklusive fordeler

Få konkrete fordeler for din bedrift og dine ansatte, som for eksempel gratis advokatrådgivning og forsikring for både fysisk og psykisk helse. Og fordeler for dine ansatte som tjenester knyttet til helse og en aktiv livsstil.

window-application-5.svg

Veiledning og guider

Det skal være enkelt å være kunde hos Azets. Du får en grundig opplæring i våre systemer, samt tilgang til materialet om alle applikasjoner og løsninger du skal bruke.

_0000_working_blog.jpg

Tett og god dialog

Ved siden av tilgangen til Azets+ får du gjennom hele vårt kundeforhold en tett og god dialog. I oppstarten får du dekkende informasjon om hva som skjer, når det skjer, hvordan vi jobber, og hva vi trenger fra deg med en klar overordnet tidslinje og tidsfrister.

Vi ønsker å fortløpende tilpasse løsninger og kommunikasjon etter dine behov. Vårt mål er å hjelpe deg til en enklere jobb-hverdag. 

Hvor finner jeg Azets+?

Azets+ er tilgjengelig som en egen applikasjon inne i vår egenutviklede digitale portal, Azets Cozone.

Her kommer du til Azets+ kundeportalen

Azets+.jpg

Kontakt oss og finn din løsning

Sammen kan vi finne ut hva løsningene våre kan gjøre for deg og din virksomhet. Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart for en uformell prat.

Du kan også ringe 40 10 40 18  eller sende inn en chat-melding.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.