En helt ny måte å føre lønn på

Lønn & HR | Teknologi | 26.01.2021

av Ståle Hovda

I 2020 ble mange bedrifter tvunget til å digitalisere mer av sine oppgaver på grunn av hjemmekontor - og aldri før har så mange byttet til lønnsystemet Visma.net Payroll som i fjor.

 

Er Visma.net Payroll noe for deg? 

Er du på jakt etter et fremtidsrettet og skybasert lønnssystem er Visma.net Payroll noe for deg. Vil du ha et system som automatiserer dine lønnsprosesser, og som legger til rette for en ny og enklere måte å føre lønn på, har vi truffet spikeren på hodet. Med Visma.net Payroll får du et moderne lønnssystem for små og store bedrifter, som automatiserer, og dermed eliminerer manuelle rutiner og repetitive administrasjonsoppgaver. Med avansert automatikk og et brukervennlig design, gir systemet både ledere og ansatte full oversikt og kontroll - direkte på mobilen eller på PC. Den enkle og intuitive appen gir ledere og ansatte umiddelbar tilgang til registrering av ferie, fravær, timer, utlegg og reiser - og det er her man finner historiske data/saldoer og lønnsslipper. 

 

Du kan påvirke systemet

Det er viktig at du som bruker blir sett og hørt! Vi lytter til våre kunder og får stadig ideer og forslig til ting som kan endres eller forbedres. Bak Visma.net Payroll sitter et stort team av utviklere som jobber hardt for å gjøre brukeropplevelsen best mulig for deg.

 

Så hva har skjedd i Visma.net Payroll og hva vil skje?

En jevn strøm av nye funksjoner og finjusteringer - blant annet basert på tilbakemeldinger fra kundene - gjør systemet stadig med brukervennlig. Her er noen høydepunkter:

  • WalkMe er et hjelpemiddel med enkle guider for hvordan man utfører ulike oppgaver i systemet. WalkMe finnes i Employees og Payroll per nå. Etter hvert skal WalkMe også komme i Calendar.
  • HRM Analytics gir deg dashboard og rapporter basert på tall fra andre Visma.net-tjenester og er en egen tjeneste i Payroll-pakken. Slik kan du presentere data fra flere HRM-tjenester på ett sted, og du får bedre oversikt. 

 

Dette er bare noen av de store funksjonsendringene som har kommet og mye mer vil komme. Her er noen høydepunkter i 2021:

  • Mer automatisert Visma.net Calendar: Det vil komme automatikk i forbindelse med beregning av overtid/fleksitid og funksjonaliteten vil bli mer avansert for de som skal benytte seg av timeføring. Ansatte som skal føre timer vil få en enklere timeregistrering.
  • API: API for Visma.net Payroll er allerede på plass, men det vil komme flere funksjoner. Visma.net Payroll kan "snakke med" andre systemer ved hjelp av en integrasjon. Dette hjelper vi deg gjerne med. 

 

Er du klar for å ta steget ut i skyen med oss? Bli med på webinar og sjekk om systemet er noe for deg. 

Kom i gang med nytt lønnsystem nå! Les mer om de ulike pakkene og ta kontakt med oss

Om Ståle Hovda

Ståle jobber som IT-konsulent i Azets Technology. Ståle har god erfaring fra lønnsområdet og brenner for automatisering.