Kvinne med post-it-lapper
 
 
 

Selvledelse – et verktøy i den nye normalen

Hva er selvledelse og hvordan legge til rette for det?

Gratis webinar | Se webinaret

 

 

Mange ledere hadde nok et håp om at hverdagen etter pandemien skulle komme tilbake til slik den var, men i disse dager signeres hjemmekontoravtaler over en lav sko, og den siste mohikaner fikk helt rett: verden er ikke som før. Den digitale bruken og samhandlingen har endret seg permanent.

Vi er mindre fysisk tilstede med hverandre enn før og premissene for ledelse har dermed også endret seg. Under pandemien kompenserte ledere for dette med å arbeide mer, som ikke er en holdbar strategi i lengden. Kan selvledelse bidra til bedre utøvelse av ledelse?

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Hva er selvledelse?
  • Hvorfor drive selvledelse?
  • Hvordan legge til rette for selvledelse i din organisasjon?

Webinaret passer for alle ledere med personalansvar og HR-ansatte som er interessert i å utforske ledelse og ledelsesformer.

Foredragsholder

Erlend Moldestad

Seniorrådgiver
Erlend har over 20 års fartstid med HR og utviklingsarbeid. Han har erfaring fra ulike bransjer og roller innen både operativ og strategisk HR. Erlend jobber med kunder innen lederstøtte og lederutvikling, team- og medarbeiderutvikling, og ulike endringsprosjekter.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.