Kvinne med PC
 
 
 

Slik bygger du en robust organisasjonskultur på hybridkontoret

Hvordan skaper du et fellesskap og en robust organisasjonskultur når folkene dine mer enn noen gang er spredt på ulike steder?

Gratis webinar | Se opptaket

I en stadig mer fleksibel og hybrid arbeidshverdag må vi tenke annerledes om organisasjonskultur. Hvordan skape en kultur for samhold og samarbeid på tvers av tid og sted? Få med deg suksessfaktorene du må tenke på for å lykkes, og hvilke fallgruver det kan være lurt å unngå på en hybrid arbeidsplass.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Hva kjennetegner en “robust organisasjonskultur” på hybridkontoret?
  • Hvilke steg må du ta for å lykkes med kulturbygging i hybride arbeidsfelleskap
  • Hvilken fallgruver kan det være lurt å unngå
  • Kultur for samarbeid og samhold på tvers av tid og sted

Webinaret passer for ledere med personalansvar, deg som jobber med HR eller deg som er nysgjerrig på organisasjonskultur

Webinaret holdes av

Inghild Harstrøm

Inghild Härström

Senior organisasjons- og lederutvikler
Inghild er arbeidslivsantropolog og lederutvikler og har solid erfaring med organisasjons- og lederutvikling fra en rekke ulike bransjer og organisasjoner. Hun har de siste årene forsket på ledelse ved doktorgradsprogrammet på NHH, og har spisskompetanse på endringsledelse, organisasjonskultur og selvledelse.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement. Jeg kan når som helst melde meg av.

* Dette feltet er obligatorisk.