Gruppe med ansatte i møte
 
 
 

Er din bedrift omfattet av de nye reglene innen HMS fra 01.01.2024?

Fra nyttår endres arbeidsmiljølovens bestemmelser om verneombud og arbeidsmiljøutvalg. 

Gratis webinar | Se opptaket

Har du kontroll på oppgavene for verneombudet og om du må ha verneombud?

Fra januar må også mindre bedrifter å ha verneombud. I tillegg endres oppgavene til verneombudet til å omfatte arbeidstakerens psykososiale miljø. Dette betyr at enten du har et verneombud i dag eller er en av de som må utpeke verneombud, kreves det handling for å være klar til årsskiftet.

Dette ser vi nærmere på i webinaret:

  • Nye regler - hva betyr dette for din bedrift?
  • Rolleavklaring - verneombud vs tillitsvalgt
  • Arbeidstilsynets rolle

Webinaret passer for daglig ledere, ledere med personalansvar og deg som jobber med HR/HMS.

Webinaret holdes av

Ingrid Petterson

Ingrid Petterson

HR-manager i Azets Consulting
Ingrid har bakgrunn fra psykologi og helsevitenskap, med spesialisering innen helsepsykologi. Med 9 års fartstid fra bedriftshelsetjeneste har hun lang erfaring med å rådgi både private og offentlige kunder i HMS-spørsmål. Hun har jobbet med HMS både på operativt og strategisk nivå, og vet hva som kjennetegner bedrifter som lykkes med å jobbe godt med HMS, samt å jobbe forebyggende med arbeidsmiljøet.

Maria Zahlsen

HR-manager i Azets Consulting
Maria har Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har i perioden fra 2012-2018 arbeidet som rådgiver i Arbeidstilsynet, og har fra 2019 til 2023 arbeidet som advokat i det private arbeidsmarkedet. Maria har solid erfaring med praktisering av de offentligrettslige og privatrettslige sidene av arbeidsretten.
Emilie Thomassen

Emilie Fjellstad Thomassen

HR-rådgiver, Azets Technology
Emilie har master i organisasjon, ledelse og arbeid fra UiO og har erfaring fra rekruttering og som kunderådgiver med personalansvar. Hun er en pådriver for digitalisering og effektivisering som gjør hverdagen enklere for ledere og medarbeidere. Hun er i dag HR-rådgiver og hjelper organisasjoner med HRM-systemer, i tillegg til generell HR-rådgivning.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hvordan Azets håndterer mine persondata er beskrevet her.

* Dette feltet er obligatorisk.