Engasjert kvinne
 
 
 

Hvordan motivere dine ansatte?

Nyåret er din anledning til å legge grunnlaget for motiverte ansatte. Hvordan jobber du med det, og hvor starter du? Hva er viktig å ta hensyn til? Og hva er tegn på høy motivasjonen hos dine ansatte?

Gratis webinar | Se opptaket

Mange arbeidsgivere og ledere er fortvilet over bedriftens resultater, manglende måloppnåelse og lite engasjement blant sine ansatte.

Å ha motiverte ansatte, som er proaktive, står på og strekker seg for å yte er viktigere enn noensinne. Hva ligger til grunn for ansattes motivasjon og hva kan du som arbeidsgiver og leder gjøre for å få dine ansatte til å blomstre?

I dette webinaret tar vi for oss:

  • Hva er motivasjon?
  • Hva gjør oss motiverte?
  • Hva er ditt menneskesyn og hvordan påvirker det ansattes motivasjon?
  • Hvordan påvirker relasjoner motivasjon?
  • Konkrete råd til hva du som leder kan gjøre for å motivere dine ansatte

Webinaret passer for ledere med personalansvar og deg som jobber med HR eller deg som er nysgjerrig på hva som gjør oss motiverte på jobb.

Webinaret holdes av

Helle Myhrstad

Senior HR Consultant i Azets Consulting
Helle har et brennende engasjement for å dyrke sunne organisasjoner gjennom mellommenneskelige relasjoner. Hun har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi og har erfaring med rekruttering, veiledning, arbeidsinkludering, personaladministrasjon, lederstøtte og organisasjonsutvikling.

Azets Consulting

People, Culture & Organisation
Vi leverer varierte HR-tjenester som omfatter støtte, utvikling og ledelse. Våre erfarne konsulenter har bakgrunn fra både privat og offentlig sektor, og er raskt operativ i sine roller. Vi er smidige og dedikert til å skape verdifulle løsninger for våre kunder i alle prosjekter.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hvordan Azets håndterer mine persondata er beskrevet her.

* Dette feltet er obligatorisk.