Unge kvinner og eldre mann
 
 
 

Reisen inn i mangfold og mangfoldsledelse

Hva tenker du når du hører ordet mangfold? Minoritet, hudfarge, kjønn, funksjonsgrad, seksuell identitet eller kanskje kultur? Eller tenker du verdiskapning, innovasjon og bærekraft?

Gratis webinar | Se opptaket

Potensialet i mangfold eksisterer i alle virksomheter, men vi er ikke alltid klar over mangfoldet vi har eller hvordan bruke det. Mangfold handler om hvordan din virksomhet er satt sammen av personer med ulik kompetanse, personlighet og bakgrunn. Noe er synlig, mye er usynlig.
 
Mangfold handler om språk, holdninger, makt og privilegier, systemer, verdisyn, etablert praksis i organisasjonen, og de som føler seg utenfor fellesskapet på jobb. Det handler om å se hele mennesket og forstå at mennesker er forskjellige og bringer med seg ulike referanser, erfaringer og kompetanse til bordet.
 
Når spennvidden i mangfoldet utvides påvirkes virksomheten og deg som leder. Virksomheten trenger evne og kompetanse til å ivareta og ta i mot mangfoldet.

I denne halvtimen ser vi nærmere på:

  • Hva er mangfoldskompetanse?
  • Hva er mangfoldsmodenhet?
  • Hva er mangfoldsledelse?
  • Reisen inn i mangfold
  • Mangfold i team og psykologisk trygghet

Webinaret passer for deg som er daglig leder, ledere med personalansvar og deg som jobber med HR.

Foredragsholdere

Elin Heesen

Senior HR-rådgiver i Azets Consulting
Elin er sertifisert mangfoldsleder. I sitt virke arbeider hun tett på sine kunder både med arbeidsrettslige, personalrelaterte eller arbeidsmiljørelaterte problemstillinger. Hun er en racer på excel, digger digitalisering, og har arbeidet mye med likestillingsrapportering, HMS og mangfoldsledelse.

Truls Roll

Head of Advisory Human Resources
Truls har over 20 års erfaring som leder og er sertifisert mangfoldsleder. Han har bakgrunn innen økonomi med Master of management og har tidligere vært gründer og med på å starte opp flere selskaper. Truls brenner for å få mennesker til å blomstre, hente ut det beste fra medarbeidere og å bygge virksomheter.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.