top banner image
 
 
 

Lønnsoppgjøret - vårens vakreste eventyr!

Ikke tariffregulert? Vi gir deg gode tips til hvordan du som arbeidsgiver kan forberede deg best mulig til årets oppgjør.

Gratis webinar | Se opptaket

 

 

Årets lønnsoppgjør nærmer seg og for de som ikke er tariffregulert er forberedelsene den viktigste delen før lønnen fastsettes og utbetales. Dette krever mer av arbeidsgiver med tanke på å ha en effektiv, tillitsskapende og motiverende lønnsdannelse.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Analyser av lønnsnivå og rammer
  • Forhandlingsparter
  • Lønnssamtalen
  • Hvordan forenkle jobben i lønnssystemet?

Foredragsholdere

Ståle Hovda

Senior IT-konsulent, Azets Technology
Ståle har bred erfaring fra lønnsområdet som tidligere lønnskonsulent og brenner for automatisering og effektivisering innen lønnsområdet. Han er en pådriver for å utvikle, implementere og sikre gode lønnsprosesser.

Erlend Moldestad

Seniorrådgiver
Erlend har over 20 års fartstid med HR og utviklingsarbeid. Han har erfaring fra ulike bransjer og roller innen både operativ og strategisk HR. Erlend jobber med kunder innen lederstøtte og lederutvikling, team- og medarbeiderutvikling, og ulike endringsprosjekter.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.