top banner image
 
 
 

Flytt lønnskjøringen til skyen med Visma.net Payroll

Er du på utkikk etter et moderne system som forenkler og effektiviserer lønnskjøringen? Eller skal du snart bytte system? Bli kjent med Visma.net Payroll og Azets.

Gratis webinar | Se opptaket

 

 

Lønnen skal føres riktig, utbetales riktig og rapporteres riktig. Struktur har du som jobber med lønn nok av – men tid kan være en mangelvare.

Visma.net Payroll automatiserer manuelle oppgaver og forenkler hverdagen. Systemet er oppdatert på gjeldende lover og regler, og sparer deg som lønnsansvarlig for tid og korrigeringer.

I dette webinaret viser vi systemet og hvorfor lønnskjøringen bør flyttes til skyen. Med Azets som implementeringspartner får du fagkompetanse på kjøpet.

Dette ser vi nærmere på i webinaret:

  • Bli kjent med Visma.net Payroll
  • Fordeler med å flytte lønnskjøringen til skyen
  • Hvorfor velge Azets som implementeringspartner

Webinaret passer for deg som er ansvarlig for lønnskjøring i bedriften.

Foredragsholder

Tone Persdatter

Seniorrådgiver
Tone har over 25 års erfaring innen lønnsfaget. Til daglig bistår Tone våre kunder med med implementering av lønnssystem og fagsupport. Effektivisering og automatisering er noe hun brenner for.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.