Mann foran PC
 
 
 

Likviditetsstyring - Så viktig er det å ha penger på bok

Hva er forskjellen på penger på bok og likviditet? Og hva er arbeidskapital i denne sammenheng?

Gratis webinar | Se webinaret

 

 

 

Kontroll på likviditeten er viktig for enhver bedrift. Det gjelder både i motgang, i normal drift og i vekst. Likviditeten er også et av de nøkkeltallene styret skal overvåke, og styret har handlingsplikt hvis likviditeten er for dårlig.

Likviditet er evnen til å betale regninger på forfall. En bedrift kan gå bra og likevel få utfordringer med å betale i tide, til tross for at nøkkeltallene er gode.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Hva er likviditet og arbeidskapital
  • Hvordan regne ut likviditeten
  • Hvorfor nøkkeltallet likviditet kan gi feil bilde av de faktiske forholdene
  • Hvordan forbedre likviditeten

Webinaret passer for ledere og deg som jobber med regnskap, økonomi og økonomisk analyse.

 

Webinaret ble avholdt 8. september 2022.

Foredragsholdere

Dag Henning Kleven

Direktør for forretningsutvikling
Dag Henning har i mange år jobbet med forretningsutvikling og vekst. Han har hatt internasjonale jobber i Sony Corp og Checkpoint System før han kom til Azets i 2014 som salgssjef. I dag leder han området Forretningsutvikling i Azets hvor han jobber tett med ulike partnere og kunder for å utvikle nye forretningsområder.

Arne Ulland

Operations Advisor
Arne har en mastergrad i finans fra NHH og solid erfaring innen finansiell analyse som tidligere aksjeanalytiker i en amerikansk investeringsbank samt for det norske crowdlendingselskapet FundingPartner. Han har også jobbet med startups i Silicon Valley og er godt kjent med både store og små selskaper. I Azets jobber han med alt fra finansiell analyse til digitalisering, produktutvikling og prosjektledelse.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.