Klimaregnskap kvinne ved pc
 
 
 

Klimaregnskap med Azets Sustainability

Azets Sustainability! Et verktøy for å kalkulere, dokumentere og arbeide med ditt klimafotavtrykk.

Gratis webinar | Se opptaket

Norge skal kutte sine klimagassutslipp med 55 % innen 2030. EU legger nye føringer for rapportering av klimaregnskap for bedrifter. Presset fra kunder, forretningspartnere, investorer og banker, krav i anbudsprosesser, Miljøfyrtårn, bærekraftsrapportering, finansiering og selskapets utvikling, ja, alt krever at man har et klimaregnskap på plass!

Nye rapporteringskrav gjelder snart ikke bare for de statlige og de største private selskapene. Fortløpende kommer det mer og mer press også på mindre selskaper og da er det greit å vite hva man må gjøre for å få til et klimaregnskap.

Azets Sustainability er et verktøy som du enkelt kan koble til regnskapet. Se ditt klimaregnskap, bli mer bærekraftig og styrk konkurranseevnen til selskapet ditt.

Dette ser vi nærmere på i webinaret:

  • Kort om hva et klimaregnskap er og når trenger du det
  • Presentasjon av Azets Sustainability
  • Live demo med kundecase

Webinaret passer for alle som er engasjert i bærekraft, CFO, CEO og ledere som ønsker å være forberedt på skjerpende krav og tilspissede konkurransesituasjoner.

Foredragsholder

Mats Lorentsen portrett

Mats Lorentsen

Leder for forretningsutvikling og bærekraft i Azets Advisory
Mats har solid erfaring som bedriftsrådgiver, prosjektøkonom og endringsleder, med spesialområder som finansiell- og prosjektkontroll, risikostyring og internkontroll, strategi og utviklingsprosesser, digitalisering og forbedringsarbeid.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.