Kvinne i møte
 
 
 

Hvordan lykkes med hybride team?

Hvordan klarer vi å høre sammen, når vi ikke er sammen og hører det samme?

Gratis webinar | Se opptaket

Hvordan påvirker en stadig mer hybrid og digitalisert arbeidshverdag måten vi samarbeider på? Hvordan kan du sikre at ditt hybride team lykkes? Vi har hentet eksperthjelp fra NTNU-professor Endre Sjøvold som har over 30 års erfaring med å utvikle høyt presterende team og ledergrupper. Sammen vil vi hjelpe deg med å løse utfordringer knyttet til samarbeid og samspill i hybride og virtuelle team.

Vi vet fra forskning at kommunikasjonsmønstre i team er den viktigste faktoren for å forutsi teamets suksess. Det er viktigere enn intelligens, individuelle ferdigheter og kompetanse - til sammen (Alex Pentland, 2012)! Vi vet også at om lag 70 % av menneskelig kommunikasjon er nonverbal. Hva skjer når flere og flere team ikke treffes i det daglige, og når enkelte team kanskje aldri sitter i samme, fysiske rom? Den hybride arbeidshverdagen er kommet for å bli. Den byr på nye utfordringer for samarbeid - men også muligheter!

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Hva gjør gode hybride og virtuelle team?
  • Hva skal til for å lykkes som hybrid og virtuelt team?
  • Drivere og barrierer for godt samspill 
  • Digitale muligheter - og begrensninger.

Webinaret passer for deg som leder team, jobber i team, er nysgjerrig på team eller jobber i HR.

Webinaret holdes av

Inghild Harstrøm

Inghild Härström

Senior organisasjons- og lederutvikler
Inghild er arbeidslivsantropolog og lederutvikler og har solid erfaring med organisasjons- og lederutvikling fra en rekke ulike bransjer og organisasjoner. Hun har de siste årene forsket på ledelse ved doktorgradsprogrammet på NHH, og har spisskompetanse på endringsledelse, organisasjonskultur og selvledelse.
Endre Sjøvold portrett

Endre Sjøvold

Professor ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse, NTNU
Sjøvold studerer teknologidrevet endring og teaminteraksjon. Han har over 30 års erfaring med transformasjon av store internasjonale selskaper, hvor høyt presterende team og ledergrupper er en viktig suksessfaktor. Sjøvold har publisert en rekke bøker og vitenskapelige arbeider samt bidratt til utvikling av internasjonalt anerkjente verktøy innen team og teamutvikling.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hvordan Azets håndterer mine persondata er beskrevet her.

* Dette feltet er obligatorisk.