To menn ser på skjerm
 
 
 

Slik realiserer du gevinster fra digital omstilling

Mange digitale prosjekter lover høy grad av effektivisering, men vet du egentlig hvordan du kan styre prosjektet for å unngå fallgruver og sikre reelle gevinster?

Gratis webinar | 5. september

Dato 05.09.24
Tid 09:00 - 09:30
Pris Gratis
Sted Online

Bli med på vårt webinar og lær hvordan du kan balansere teknologi, prosesser og mennesker for å oppnå både kvalitets- og økonomiske gevinster. Unngå vanlige feil, forstå gevinstrealiseringsprosessen og sørg for at topplinjen beveger seg i riktig retning.

Oppdag hvordan du kan ta ut gevinster på flere måter, selv i prosjekter hvor dette viser seg å være utfordrende.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Gevinstrealisering – ulike gevinster
  • Skjæringspunktet teknologi, menneske og prosess
  • Digitalisering
  • Caseeksempler

Webinaret passer for ledere og medarbeidere som jobber med digitaliseringsprosjekter. 

Webinaret holdes av

Mira Ramanjit Kaur

Senior Manager i Azets Consulting
Mira er tidligere CTO innen finans og har hatt ansvar for infrastruktur og over 5 milliarder i året. Med bakgrunn fra konsulentbransjen og en utdanning som sivilingeniør ind.øk fra NTNU, leverer Mira nøyaktige og verdiskapende løsninger i tverrfaglige team.

Azets Consulting

Transformation, Digitalisation & Strategy
Våre konsulenter har unik bransjekompetanse og forståelse for forretningsprosesser som omfatter prosessoptimalisering, teknologisk innovasjon og digitale løsninger. Gjennom prosjekter leverer vi dokumentert verdiskapning for våre kunder ved å hjelpe dem med å utnytte digitale verktøy og data for å ta informerte beslutninger, øke effektiviteten og oppnå konkurransefortrinn.

Meld deg på

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hvordan Azets håndterer mine persondata er beskrevet her.

* Dette feltet er obligatorisk.