Kolleger som snakker sammen
 
 
 

Hvordan forvalter du virksomhetens humankapital i dagens arbeidsmarked?

Hva koster det virksomheten å miste gode folk og hva kan du gjøre med det?

Gratis webinar | Se opptaket

Lav arbeidsledighet og et næringsliv som går godt skaper stor konkurranse om arbeidskraft. Lønnspresset gjør at mange sitter løsere i stolen. Høy turnover av ansatte er dyrt for bedriftene og mange av kostnadene er skjulte.

I dette webinaret ser vi på de reelle kostnadene ved turnover og hva du kan gjøre for å få et konkurransefortrinn overfor konkurrentene.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Lav arbeidsledighet kombinert med stor etterspørsel for arbeidskraft - tallenes tale
  • Hvor høy turnover er akseptabelt?
  • Hvor mye koster turnover egentlig?
  • Hvorfor bytter folk arbeidsgiver?
  • Hva er viktigst for kandidater når de velger ny arbeidsgiver?
  • Kan god employer branding redusere turnover?

Webinaret passer for ledere med personalansvar og deg som jobber med HR.

Webinaret holdes av

Anders Straume

Teamleder for Trondheimskontoret & Senior HR-rådgiver - Azets HR Advisory
Anders er leder for HR-konsulentvirksomheten til Azets i Trondheim. Han har master i strategisk HR og solid erfaring med organisasjonsutvikling, HR, virksomhetsutvikling og forbedringsarbeid. Han har særskilt erfaring med bygging av vekstvirksomheter og kjededrift. Fra 2016 - 2021 var han en av grunnleggerne og Chief Operating Officer for et av Norges største private helseforetak.
Hanne Stixrud

Hanne Stixrud

Senior HR-rådgiver
Hanne har en master i organisasjon og ledelse fra UiT. Hun har HR-kompetanse fra A til Å og er en dyktig HR-rådgiver med solid erfaring med prosjektledelse i tillegg til rådgivning, lederstøtte, organisasjonsutvikling og HR-system. Hanne jobber med HR-strategi, organisasjonsutvikling og endringsledelse, samt forbedring og digitalisering av HR-prosesser.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.